ΔΙΑΦΟΡΑ

Καλοκαιρινό μπουρίνι σάρωσε την Θράκη – Χαλάζι στην Καβάλα!(Φώτος)

 

Ισχυρό μπουρίνι, το οποίο μάλιστα κράτησε αρκετή ώρα, σάρωσε το μεσημέρι της Παρασκευής την Θράκη αλλά και την Καβάλα, αφήνοντας πίσω του πλημμυρισμένους δρόμους και προβλήματα…

Στην Ξάνθη λίγο μετά τις 3.00 το μεσημέρι το σκηνικό του καιρού άλλαξε απότομα και από άκρως καλοκαιρινό θύμιζε περισσότερο χειμώνα, με τον ουρανό να μαυρίζει και την θέση του ήλιου να παίρνουν οι αστραπές και οι βροντές. Μέσα σε λίγα λεπτά ξέσπασε καταιγίδα, ενώ στην ορεινή ζώνη σημειώθηκε και χαλαζόπτωση.

Την ίδια στιγμή η παραλιακή ζώνη του Νομού βούλιαζε από κόσμο μιας και λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης θερμοκρασίας που επικρατούσε από νωρίς το πρωί στην περιοχή, αρκετοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να κατευθυνθούν προς τις θάλασσες.

Παρά την ένταση των φαινομένων δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης δεν δέχθηκε καμία κλήση για να επέμβει ούτε για πτώσεις δέντρων ούτε για κάποιο άλλο συμβάν που να αποδίδεται στην βροχή.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβη στην Κομοτηνή, όπου τα καιρικά φαινόμενα ήταν εξίσου έντονα αφήνοντας πίσω τους προβλήματα. Η Πυροσβεστική κλήθηκε να επέμβει σε περιπτώσεις πτώσεων δέντρων ενώ ξέσπασε και φωτιά σε μια κολώνα της ΔΕΗ. Το ισχυρό μπουρίνι προκάλεσε μια σειρά από αρρυθμίες στους δρόμους, και διάφορα προβλήματα τα οποία ωστόσο αντιμετωπίστηκαν.

Έντονα καιρικά φαινόμενα εκδηλώθηκαν και στην Καβάλα, όπου οι δρόμοι στο παραλιακό τμήμα της πόλης κυριολεκτικά θύμιζαν ποτάμια ενώ στην Ν. Πέραμο εκδηλώθηκε έντονη χαλαζόπτωση, και παρατηρήθηκαν διακοπές στην παροχή ρεύματος.

πηγη tro-ma-ktiko.blogspot.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button