ΔΙΑΦΟΡΑ

Ρεβυθάδα όπως στην Πάρο.. σκέτο λουκούμι

Η Συνταγή είναι από κ. Anastasia Anastasia Anastasia– “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

ΥΛΙΚΑ :
1/2 κιλο ρεβυθια,2 κρεμμυδια,1 πρασινο κρεμμυδακι, 3 σκελιδες σκορδο,ελαιολαδο,θυμαρι,ριγανη,δεντρολιβανο & αλατοπιπερο.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Μουλιαζουμε απο βραδυς τα ρεβυθια και την επομενη τα πασπαλιζουμε με μπολικη σοδα και μετα απο 20′ τα τριβω να φυγουν τα φλουδια.Τα ξεπλενουμε καλα και τα βραζουμε για 15′ ενω ταυτοχρονα τα ξαφριζουμε και τελος τα στραγγιζουμε

Σε μια κατσαρολα τσιγαριζουμε τα κρεμμυδια.Ανακατευουμε σε μια γαστρα τα ρεβυθια με τα μυρωδικα και τα κρεμμυδια και προσθετουμε ελαιολαδο και νερο ισα να τα σκεπαζει.Ψηνουμε στους 220 για 2 ωρες περιπου σε αντιστασεις.

Οσο κρυωνει το φαγητο απορροφαει τα υγρα και χυλωνει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Υπαρχουν και συσκευασμενα αποφλειωμενα ρεβυθια στο εμποριο που μαγειρευονται αμεσα.

Η Συνταγή είναι από κ. Anastasia Anastasia Anastasia– “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

πηγη xrysessyntages.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button