ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παίκτης χτύπησε διαιτητή στο πρόσωπο και εξαφανίστηκε (βιντεο)!

 

Στο Α’ τοπικό πρωτάθλημα των Χανίων, παίκτης της Κορωνίδας χτύπησε στο πρόσωπο τον διαιτητή επειδή αποβλήθηκε. Διακόπηκε οριστικά το ματς και ο ρέφερι κάλεσε την αστυνομία.
Η Κορωνίδα φιλοξένησε το ΙΝΚΑ στο Βάμο Χανίων και ο αμυντικός των γηπεδούχων, Νίκος Παπαδάκης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του πριν το μισάωρο όταν υπέπεσε σε πέναλτι.

Ο μέσος της Κορωνίδας ήταν έξαλλος με την απόφαση του διαιτητή Τσαγκαράκη με αποτέλεσμα να του ρίξει μια σφαλιάρα στο πρόσωπο. Ο ρέφερι της συνάντησης αμέσως κάλεσε τους βοηθούς του να αποχωρήσουν από το γήπεδο με τον ποδοσφαιριστή Παπαδάκη να τον ακολουθεί κατά πόδας.

Ο διαιτητής κάλεσε την Αστυνομία για να τον προφυλάξει (πήγε στο ιατρικό κέντρο για πρώτες βοήθειες καθώς ένιωθε ζαλάδα) με τον Παπαδάκη να φεύγει από το γήπεδο σκαρφαλώνοντας σε ένα λόφο για να ξεφύγει από τις Αρχές. Το ματς διακόπηκε οριστικά και τόσο ο παίκτης, όσο και η Κορωνίδα κινδυνεύουν να τιμωρηθούν.

 

 

πηγη sdna.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button