ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία Νεκρή βρέθηκε 3χρονη μέσα στο πλυντήριο

Έρευνα για τα αίτια του θανάτου ενός τρίχρονου κοριτσιού, που βρέθηκε νεκρό μέσα σε πλυντήριο ρούχων, ξεκίνησε η εισαγγελία του Παρισιού.

Ένα κοριτσάκι μόλις 3 ετών πέθανε μέσα στο πλυντήριο σε διαμέρισμα στο Παρίσι. Σύμφωνα με τους ανακριτές, που έχουν αρχίσει έρευνα για να εξακριβωθούν οι συνθήκες του τραγικού περιστατικού, οι γονείς παρατήρησαν την εξαφάνιση του παιδιού και άρχισαν ψάχνουν παντού στο σπίτι αλλά και εκτός.

Ο πατέρας αργότερα κατάλαβε ότι η 3χρονη βρισκόταν μέσα στο πλυντήριο, το οποίο εκείνη τη στιγμή ήταν απενεργοποιημένο. Οι διασώστες την απεγκλώβισαν αλλά δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή. «Εκ πρώτης όψεως, το παιδί δεν έφερε σημάδια από χτυπήματα», είπε αστυνομική πηγή στο BFMTV.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα συνέβησαν στις 22:30 στο διαμέρισμα της οικογένειας. Ο πατέρας μαζί με ένα από τα αδέλφια της έκαναν αυτή τη φρικτή ανακάλυψη. Το παιδί ήταν ήδη σε κρίσιμη κατάσταση όταν διασώθηκε. Διαπιστώθηκε ο θάνατός του λίγο μετά τις 23:30.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατος οφείλεται σε ασφυξία. «Αλλά πρέπει να παραμείνουμε πολύ προσεκτικοί, για να ολοκληρωθεί η έρευνα. Δεν ξέρουμε καθόλου τι έγινε. Προφανώς δεν έφερε ίχνη ξυλοδαρμού. Η αυτοψία θα αποκαλύψει πολλά περισσότερα» αναφέρει πηγή.

Με πληροφορίες από BFMTV & Parisien

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button