ΔΙΑΦΟΡΑ

19χρονη έγκυος αποφάσισε να κάνει έκτρωση – Όταν οι γιατροί έβγαζαν το μωρό άκουσαν κάτι ανατριχιαστικό…

Δεν θα το πιστεύετε

Μια έφηβη 19 ετών, που ήταν έγκυος στον 8ο μήνα, αποφάσισε να κάνει έκτρωση. Αυτό που ακολούθησε όμως κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα σας κάνει να παγώσετε.

Σαν έφηβη δεν ήταν έτοιμη για τη μεγάλη ευθύνη κι έτσι πήγε στο νοσοκομείο για να κάνει εκείνη την ένεση που εισάγει τοξικά άλατα στα υγρά που περιβάλλουν το μωρό, οδηγώντας το στον θάνατο.

Η Μελίσσα Οχντέν σαν έμβρυο ήταν για 5 μέρες μέσα σε εκείνα τα άλατα που θα την σκότωναν και έτσι όταν έπιασαν οι πόνοι της γέννας τη μητέρα της, όλοι πίστευαν ότι το μωρό θα γεννιόταν νεκρό. Και ξαφνικά μια νοσοκόμα, άκουσε ένα χαμηλόφωνο κλάμα.

Το μωρό είχε γλιτώσει από τη διαδικασία της έκτρωσης. Η νοσοκόμα τότε είχε πει ότι σίγουρα εκείνο το κορίτσι άξιζε να σωθεί, ήταν ένα σημάδι, ότι θα κατάφερνε πολλά στη ζωή που την περίμενε. Ακόμα, δεν θα πιστεύετε και τι συνέβη σε μια άλλη γυναίκα, όταν πήγε να κάνει τον καθιερωμένο υπέρηχο.

Αργότερα, όταν το μωρό συνήλθε από τα χημικά που είχαν σκοπό να την σκοτώσουν, υιοθετήθηκε από μια όμορφη οικογένεια. Το βίντεο μας υπενθυμίζει ότι οι εκτρώσεις δεν είναι απλές στατιστικές, αλλά έχουν να κάνουν με ανθρώπους.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button