ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΛΙΨΗ Αδιανόητο – Νεκρός ξαφνικά ο 29χρονος Παύλος Παπαγιάννης

Σε στενό οικογενειακό κύκλο κηδεύεται αύριο Σάββατο και ώρα 11 π.μ. ο 29χρονος Παύλος Παπαγιάννης ο οποίος κατέληξε πρίν απο λίγο στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου και νοσηλευόταν.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου Θεολόγου στο Γαρδικάκι Τρικάλων. Δεν υπάρχουν λόγια για την τραγωδία που ζει η οικογένειά του.

Τραγωδία – Νεκρός ο 69χρονος βοσκός στα Μεσοχώρια. Είχε χάσει και τον γιό του

Δυστυχώς ο 69χρονος ο οποίος έκανε έκκληση για βοήθεια στις αρχές εντοπίστηκε από ελικόπτερο νεκρός μακριά από το αυτοκίνητό του το οποίο βρέθηκε κατεστραμμένο από τα ορμητικά νερά τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος, που διέμενε στα Νέα Στύρα, έχει χάσει τη γυναίκα του, ενώ έχει επίσης χάσει και τον έναν του γιο σε ατύχημα.

Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του άτυχου άνδρα, σύμφωνα με το evima, είναι αρκετά δύσβατο και άνδρες της ΕΜΑΚ καθώς και της Πυροσβεστικής προσεγγίζουν αυτήν την ώρα για την ανάσυρσή του.

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button