ΔΙΑΦΟΡΑ

Βαρύ Πένθος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ταξιδέψαμε παρέα όλο τον κόσμο»

Εξαιρετικά δύσκολες στιγμές περνά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αφού «έφυγε» από τη ζωή ένα αγαπημένο του πρόσωπο.

Ο καλός του φίλος Μάνος Καμπίτης άφησε την τελευταία του πνοή. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» μιας και ήταν ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Τη δυσάρεστη είδηση την έκανε γνωστή ο ίδιος ο παρουσιαστής μέσα από μία σειρά από φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram με τον καλό του φίλο και συνεργάτη.

«Ταξιδέψαμε παρέα όλο τον κόσμο… φτιάξαμε έναν ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ που άρεσε σε όλους…γελάσαμε τόσο πολύ που ακόμα τα γέλια μας κάποιοι λένε οτι ακούγονται στά μέρη από όπου περάσαμε… είχαμε πει οτι θα το ξανακάναμε, εστω για μία φορά, όλοι μαζι όπως τότε, άλλα δεν πραλάβαμε, έφυγες μόνος σου…. Καλό ταξίδι φίλε, φτιάξε κατάσταση εκεί, κάνε reperage,

δες που θα στήσουμε τις κάμερες και αργά η γρήγορα σου υπόσχομαι οτι θα ξανακάνουμε την εκπομπή… λιγο διαφορετική αλλά πάλι έναν ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ θα φτιάξουμε… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΦΕΡΦΕ… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΝΟ ΚΑΜΠΙΤΗ!!!!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button