ΔΙΑΦΟΡΑ

Σήμερα η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού στο κοιμητήριο του Βύρωνα – Η παράκληση της οικογένειας

Σε λίγες ώρες το τελευταίο αντίο στη Μίνα Αδαμάκη, την ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή μετά από μια δύσκολη περίοδο με την υγεία της.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση στα social media είχε ενημερώσει για την κηδεία της Μίνας Αδαμάκη αλλά και την παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, να υπάρχει ενίσχυση του ΣΕΗ.

«Την Παρασκευή στις 11:00 το πρωί από το κοιμητήριο του Βύρωνα θα αποχαιρετήσουμε την πολυαγαπημένη μας Μίνα Αδαμάκη που έφυγε από κοντά μας… Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για πληροφορίες 210 38 15 879 γραφεία ΤΑΣΕΗ» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την κηδεία της Μίνας Αδαμάκη.

Μίνα Αδαμάκη – Το θρίλερ με την είδηση για τον θάνατό της

Λίγα 24ωρα πριν φύγει από τη ζωή η ηθοποιός στο διαδίκτυο είχε κυκλοφορήσει η είδηση του θανάτου της, με συγγενείς και ηθοποιούς να προσπαθούν να ενημερωθούν για την Μίνα Αδαμάκη. Ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε διαψεύσει τα δημοσιεύματα δηλώνοντας στην κάμερα του ANT1 πως η ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Μερικές μέρες μετά η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Μίνα Αδαμάκη – Οι θεατρικοί ρόλοι και οι «Τρεις Χάριτες»

Η Μίνα Αδαμάκη μετρούσε δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό της, αλλά πιο χαρακτηριστική το ρόλο της στις «Τρεις Χάριτες».

Η Μίνα Αδαμάκη γεννήθηκε στον Βόλο. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν (1966). Σε νεανική ηλικία σπούδασε στο Λονδίνο κουκλοθέατρο και παντομίμα.

Η πρώτη της εμφάνιση έγινε στο θέατρο, ως μαθήτρια ακόμα, με το Θέατρο Τέχνης, στο έργο «Η δολοφονία του Ζαν – Πωλ Μαρά». Έχει παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Είχε ιδρύσει τον θίασο «Θεατρική Συντεχνία» και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της «Ελεύθερης Σκηνής».

Η γνωστή ηθοποιός ένα χρόνο πριν, δώσει συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, όπου και είχε αναφερθεί στους λόγους που δεν έκανε τη δική της οικογένεια.

«Αυτά τα πράγματα ή σου πάνε ή δεν σου πάνε. Και εμένα δεν μου πάνε. Δεν μου πήγαν ποτέ και για αυτό δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη. Το παιδί είναι full time job και δεν μπορείς να πεις ότι σήμερα θα δώσεις αυτό και αύριο θα δώσεις λίγο λιγότερο. Αυτό συνεπάγεται ότι θα είσαι απολύτως δοσμένος σε αυτό το πλάσμα για να μπορέσει να μεγαλώσει σωστά και επίσης δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο», δήλωνε η Μίνα Αδαμάκη.

Σήμερα στις 11:00 στο Κοιμητήριο του Βύρωνα, συγγενείς, φίλοι και δεκάδες ηθοποιοί, θα πουν το τελευταίο αντίο στη δική τους Μίνα Αδαμάκη η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

Φωτογραφίες: NDP πηγη tlife.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button