ΔΙΑΦΟΡΑ

Σεισμός έγινε στην Χώρα

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν .Σεισμός έγινε στην Χώρα. Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Μέγεθος: 4.1 R
Επίκεντρο: 39 χλμ Βόρεια της Σκιάθου
Εστιακό Βάθος: 15 χλμ

Το επίκεντρο εντοπίζεται 39 χλμ Βόρεια της Σκιάθου ενώ δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής ζημιές, με τους σεισμολόγους να παρατηρούν πάντως το φαινόμενο.

Τι πρέπει να κάνεις σε ώρα ανάγκης ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ του σεισμού:

Προστάτευσε τον εαυτό σου. Εάν είσαι μέσα σε κτίριο1.     Μείνε στο χώρο που βρίσκεσαι  και διατήρησε την ψυχραιμία σου. 2. Σκύψε, καλύψου κάτω από ένα γερό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο) και κράτησε με το χέρια σου το πόδι του.  Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κατάλληλο έπιπλο σκύψε στο μέσον του δωματίου μειώνοντας όσο γίνεται το ύψος σου και προστάτευσε με τα χέρια ,το κεφάλι και τον αυχένα σου.

Απομακρύνσου από μεγάλες γυάλινες επιφάνειες (παράθυρα, φεγγίτες ή γυάλινα χωρίσματα)ή  έπιπλα και αντικείμενα που μπορεί να σε τραυματίσουν. εάν βρίσκεσαι σε εξωτερικό χώρο 1.     Απομακρύνσου από τις προσόψεις των  κτιρίων, στύλους με ηλεκτροφόρα καλώδια ή άλλα επικίνδυνα σημεία (όσο αυτό είναι δυνατόν), και προφυλάξου κατάλληλα.  2. Απομακρύνσου από την ακτή. Ύστερα από ισχυρό σεισμό μπορεί να δημιουργηθούν θαλάσσια κύματα (tsunamis)

Άφαντος παραμένει ο δράστης – Συγκλονίζει η μητέρα του θύματος

«Δεν θέλω να μάθουν τα εγγόνια μου πώς πέθανε η μητέρα τους» – «Θέλω να τον βρουν και να τιμωρηθεί»
Συγκλονίζει η μητέρα της 35χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στη Λάρισα και βρέθηκε μετά από μια εβδομάδα στο υπόγειο δωμάτιο όπου έμενε, ενώ ο 27χρονος Πακιστανός εξακολουθεί να αναζητείται.

Η ίδια εδώ και πολλά χρόνια είχε αναλάβει να μεγαλώνει τα παιδιά της κόρης της, 12 και 7 ετών, καθώς είχε αφαιρεθεί η γονική μέριμνα από την 35χρονη, εξαιτίας της εξάρτησής της από τα ναρκωτικά. «Τα μεγαλώνω από μωρά παιδιά. Θέλω να έχω δύναμη και να είμαι καλά, για να είναι καλά κι αυτά τα παιδιά», είπε η μητέρα της 35χρονης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ωστόσο, σημείωσε ότι τα παιδιά ακόμη δεν ξέρουν πώς πέθανε η μητέρα τους και η ίδια δε θέλει να μάθουν, ότι έφυγε με αυτόν τον άγριο τρόπο. «Τα παιδιά δεν ξέρουν ακόμη πώς πέθανε η μητέρα τους. Θα πάμε σε παιδοψυχολόγο και θα το μάθουν σιγά-σιγά. Με καίει μέσα μου ο τρόπος που έφυγε. Δε θέλω να μάθουν τα παιδιά για το έγκλημα αυτό. Είναι άλλο να πιστεύουν, ότι ήταν άρρωστη και πέθανε και θα τους προσέχει από ψηλά κι άλλο ότι τη σκότωσαν. Είναι πολύ σκληρό», είπε.

Η μητέρα της 35χρονης δεν έκρυψε και την αντίθεσή της στη σχέση της κόρης της με τον 27χρονο Πακιστανό σύντροφό της, ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της και αναζητείται από τις αρχές. «Της είχα πει, ότι δεν ενέκρινα τη σχέση της και ότι θα ήταν καλύτερα να χωρίσει. Θύμωσε και μου έκλεισε το τηλέφωνο. Μου τηλεφώνησε κι ο ίδιος και μου είπε ότι την αγαπάει, όμως λίγες μέρες μετά η κόρη μου με πήρε τηλέφωνο και κλαίγοντας μου είπε, ότι την είχε χτυπήσει. Έτρεξα στην αστυνομία κι έκανα μήνυση. Πίστευα ότι θα τον εγκατέλειπε, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο», είπε.

Θεωρεί μάλιστα, ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε οργανώσει τη δολοφονία της κόρης της, γιατί γνώριζε, ότι θα τον εγκατέλειπε, καθώς δεν άντεχε άλλο την κακοποίηση. «Θέλω να τον βρουν και να δικαστεί για τη δολοφονία της κόρης μου. Θέλω δικαίωση», είπε συγκινημένη.

Η σορός της 35χρονης είχε βρεθεί τυλιγμένη με ένα πάπλωμα πάνω σε ένα στρώμα, σε ένα υπόγειο δωμάτιο όπου επικρατούσαν άθλιες συνθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και ενδοοικογενειακής βίας.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button