ΔΙΑΦΟΡΑ

Τζέσυ Παπουτσή: «Η Ώρα του κάθε Ανθρώπου είναι Καθορισμένη» Η Πρώτη Φορά που Μίλησε για το Μηνιγγίωμα!

Η δημοφιλής ηθοποιός, Τζέση Παπουτσή, που έφυγε από τη ζωή μετά από 62 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», είχε μιλήσει στην εκπομπή «Joy» -πριν από τέσσερα χρόνια- για την εμφάνιση ενός εξογκώματος στο κεφάλι της και τον τρόπο που το αντιμετώπισε.

«Είχα ένα μηνιγγίωμα στο κεφάλι έξι εκατοστά. Έπιασα ένα εξόγκωμα στο κεφάλι μου και λέω θα είναι από περούκα… Πήγα έκανα εξετάσεις και μου λέει ο γιατρός «αποκλείεται να είναι δικές σου, γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα.

Ο γιατρός μου είπε να πάω στο Newcastle στην Αγγλία» είπε η ηθοποιός μιλώντας για τον περιπέτειά της με τον καλοήθη όγκο.

Μάλιστα αποκάλυψε γιατί δεν δημοσιοποίησε το πρόβλημα υγείας της: «Δεν μαθεύτηκε γιατί δεν ήθελα εγώ. Συνέβη πριν δύο τρία χρόνια. Τώρα το λέω γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη ιατρική. Πήγα έξω και δεν το ήξερε κανείς, μόνο η μάνα μου και η οικογένειά μου. Δεν ήθελα ο κόσμος να αναστατωθεί. Για δεκατέσσερις μέρες έκανα τις εγχειρήσεις και γύρισα. Όπως πήγα, έτσι ήρθα».

Η αγαπημένη ηθοποιός που ξεπέρασε τότε το πρόβλημα της υγείας της και πάλεψε γενναία σημείωσε στη συνέντευξή της: «Πιστεύω ότι η ώρα του κάθε ανθρώπου είναι προκαθορισμένη».

ΠΗΓΗ: topontiki.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button