ΔΙΑΦΟΡΑ

Ολοι αυτό ζητούσαν: Αφέθηκε ελεύθερος ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του στον Βόλο

Η διαφωνία θα λυθεί εντός 5 ημερών, όπως προβλέπει ο νόμος, από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Προσωρινά ελεύθερος, λόγω της διαφωνίας εισαγγελέα και ανακριτή, αφέθηκε ο 50χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του στον Βόλο, όταν πληροφορήθηκε ότι βίαζε και εκβίαζε την 18χρονη κόρη του.

Η Εισαγγελέας πρότεινε την προφυλάκιση του 50χρονου, πρόταση με την οποία διαφώνησε ο ανακριτής.

Η διαφωνία θα λυθεί εντός 5 ημερών, όπως προβλέπει ο νόμος, από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Μέχρι τότε, ο κατηγορούμενος θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό και, όπως έγινε γνωστό, θα φιλοξενηθεί στο σπίτι της κόρης του στον Βόλο.

Η ανακοίνωση της απόφασης

Ο 50χρονος σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον 33χρονο, πυροβολώντας τον εξ επαφής, και αμέσως μετά παραδόθηκε στην αστυνομία. Λίγη ώρα νωρίτερα είχε μάθει από τη 18χρονη σήμερα κόρη του ότι ο 33χρονος αδελφός της δεύτερης συζύγου του τη βίαζε από την ηλικία των 9 ετών και το το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε με τη δημοσιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο συνήγορος υπεράσπισης του 50χρονου, Αλέξης Κούγιας για τον τρόπο με τον οποίο το έμαθε ο πατέρας, αιτία ήταν μία καθυστέρηση στα ενοίκια του σπιτιού όπου διέμενε το 18χρονο κορίτσι λόγω σπουδών.

«Τότε κινητοποιήθηκε ο πατέρας. Ο πατέρας αυτός έχει 3 κορίτσια και είχε χάσει την σύζυγό του σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Ο ίδιος δούλευε σε αγρούς στην Αργαλαστή και εκεί γνώρισε την σύζυγό του την τωρινή, της οποίας ο αδερφός είναι αυτός που κακοποίησε το κορίτσι», είπε ο κ. Κούγιας.

«Όταν η σπιτονοικοκυρά διαμαρτυρήθηκε για τα ενοίκια, η μικρή έπρεπε να δικαιολογηθεί στον πατέρα της. Σε ανύποπτο χρόνο η μικρή το είπε στην καθηγήτριά της, και αυτή η καθηγήτρια την έφερε σε επαφή με ψυχολόγο. Δεν είχε αποκαλύψει όμως το όνομα του δράστη. Η μικρή αισθάνεται ότι εκείνη φταίει για ό,τι έγινε, ότι έπρεπε να το αποκρύψει και να υπομείνει τους εκβιασμούς», είπε ο ποινικολόγος.

«Ο 50χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες ισόβιας κάθειρξης αλλά πιστεύω πως δεν θα του επιβληθεί ποτέ μία τέτοια ποινή» εκτίμησε ο κ. Κούγιας.

«Όταν αποκαλύφθηκε αυτό με τα ενοίκια, η μικρή αποκάλυψε στον πατέρα της τι συνέβαινε. Ο πατέρας της δεν μπορούσε να δεχθεί ότι κάποιος αποπλάνησε και βίασε το κοριτσάκι του και κυκλοφορεί στην κοινωνία ελεύθερος. Ο πατέρας της πίεσε την κόρη του και εκείνη του αποκάλυψε ποιος την βίαζε. Το κορίτσι κουβαλάει στην πλάτη του αυτό το βάρος», ανέφερε.

To διαβάσαμε εδώ fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button