ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι Ελληνίδα ηθοποιός

Πέθανε η ηθοποιός Δέσποινα Νικολαΐδου. Ήταν η τελευταία εν ζωή «συμμαθήτρια» της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην ταινία «Χτυποκάρδια στο Θρανίο»

Έφυγε από τη ζωή  σε ηλικία 89 ετών η Δέσποινα Νικολαΐδου, η τελευταία εν ζωή «συμμαθήτρια» της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή το απόγευμα της Πέμπτης (16/2) ο συνάδελφός της και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Ακομα ενα αντίο σήμερα και θλίψη στην οικογένεια των ηθοποιών.. Η τελευταία εν ζωή συμμαθήτρια της Αλικης Βουγιουκλάκη πολυτάλαντη Δεσποινα Νικολαιδου και σύζυγος του αείμνηστου Γιωργου Μουτσιου δεν είναι πια κοντά μας.. μέσα από τόσους ωραίους ρόλους θα την θυμόμαστε! στον Χολαργο 12.30 το Σάββατο ή εξοδιος ακολουθία.. Καλό ταξίδι από όλους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Η Δέσποινα Νικολαΐδου έγινε ιδιαίτερα γνωστή ως «Ρούλα» στην ταινία «Χτυποκάρδια στο Θρανίο», καθώς και από τις συμμετοχές τις στην «Μοντέρνα Σταχτοπούτα», όπου ενσάρκωνε την «Μαίρη», αλλά και ως «Κλάρα» στο «η γυνή να φοβείται τον άνδρα»..

πηγη mixanitouxronou.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button