ΔΙΑΦΟΡΑ

Προχωράει τη ζωή του ο Αλέξης Τσίπρας: Το επόμενο βήμα του πρώην αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ που δεν περίμενε κανείς

Σαν βόμβα έσκασε η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, από την ηγεσία του κόματος ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ημέρες μετά τις βουλευτικές εκλογές.

Βαριά υπήρξε η ήττα του κόμματος του πρώην Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, τέτοια μάλιστα που τον ανάγκασε να παραιτηθεί και το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει μία… τρελή κούρσα διαδοχής του.

Το ζητούμενο- πέραν, φυσικά, από το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ- είναι το τι θα κάνει ο αριστερός πολιτικός.

Το τελευταίο διάστημα ακούστηκαν πάρα πολλά, ακόμα και πως θα ιδρύσει δικό του κόμμα για να κάνει το comeback, όμως τίποτα απ’ αυτά δεν ισχύει- τουλάχιστον στην παρούσα φάση, μιας και το απώτερο μέλλον είναι άλλη εντελώς κατάσταση.

Αλέξης Τσίπρας: Ο Έλληνας πολιτικός, λοιπόν, θέλει να βαδίσει στα βήματα του Μπαράκ Ομπάμα

 

Στην παρούσα φάση το πλάνο του κ. Τσίπρα είναι άλλο. Ποιο είναι αυτό; Να γίνει… Ομπάμα!

Ο πρώην πλανητάρχης εδώ και χρόνια, μετά το πέρας της δεύτερης θητείας του, κάνει διαλέξεις σε ημερίδες και συνέδρια ανά τον κόσμο, όπου χάρη στη γνωστή του ρητορική δεινότητα αποθεώνεται από τους παριστάμενους και όλα τα events είναι sold out.

Ο Έλληνας πολιτικός, λοιπόν, θέλει να βαδίσει στα βήματα του Μπαράκ Ομπάμα και να κάνει το ίδιο, με τις πρώτες προτάσεις σύμφωνα με τις πληροφορίες να έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι. Άλλωστε, τα αγγλικά του μέχρι πρότινος ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό και αισθάνεται έτοιμος γι΄αυτό το βήμα.

Το ταξίδι του στις ΗΠΑ αυτές τις μέρες μόνο τυχαίο δεν είναι…

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button