ΔΙΑΦΟΡΑ

Σεισμός ταρακούνησε την Χώρα

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Σεισμός που έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Αθήνα, σημειώθηκε πριν από λίγο κοντά στην Ύδρα.

Σύμφωνα με την αυτόματη, προκαταρκτική λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,1 Ρίχτερ σε εστιακό υποθαλάσσιο βάθος 13,1 χιλιομέτρων.

Όσο για το επίκεντρο του σεισμού, εντοπίζεται στα 42 χιλιόμετρα ανατολικά-νοτιοανατολικά της Ύδρας.

Ο Ευθύμιος Λέκκας στο enikos.gr για τον σεισμό των 4,1 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Αθήνα

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο enikos.gr ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), Ευθύμιος Λέκκας μετά τον σεισμό των 4,1 Ρίχτερ στην Ύδρα που έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στην Αθήνα.

«Ο σεισμός σημειώθηκε σε μια περιοχή χωρίς ιδιαίτερη σεισμική προϊστορία και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλές περιοχές καθώς είχε μικρό εστιακό βάθος», δήλωσε ο κ. Λέκκας.

«Νομίζω ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας», είπε ακόμη ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ.

Η ανάρτηση του Γεράσιμου Παπαδόπουλου για τον σεισμό των 4,1 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Αθήνα

Καθησυχαστικός μετά τον σεισμό των 4,1 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Αθήνα, παρουσιάστηκε σε ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook ο διευθυντής Ερευνών Σεισμολογίας στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεράσιμος Παπαδόπουλος.

«Σεισμός αισθητός στην Αττική. Προ ολίγου, μέγεθος 4,1, νότια της Ύδρας, δεν ανησυχούμε» έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button