ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτά είναι τα δύο νέα παιδιά 20 και 21 ετών που σkoτώθηκαv στο τροχαίο – Εικόνες τραγωδίας μετά το δυστύχημα

Πάτρα: Σκοτώθηκαν σε τροχαίο με μηχανή δύο νέα παιδιά – Εικόνες μετά το δυστύχημα.

Το τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα, στοίχισε δύο ανθρώπινες ζωές. Τα δύο νέα παιδιά σκοτώθηκαν ακαριαία, με τις εικόνες στον τόπο της τραγωδίας να είναι σκληρές…

Το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου, με μηχανή στην Πάτρα να συγκρούεται με αυτοκίνητο. Τα δύο νεαρά άτομα που επέβαιναν στο δίκυκλο σκοτώθηκαν ακαριαία, με τους διασώστες που έφτασαν στο σημείο, να μην έχουν περιθώρια να τους επαναφέρουν. Τα αίτια πίσω από το δυστύχημα δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί. Αξιολογούνται μια σειρά από μαρτυρίες, ενώ περισσότερο φως, αναμένεται να ρίξουν οι κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τη μοιραία σύγκρουση.

Θύματα δύο νέοι 20 και 21 ετών, που έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Πατρών – Αθηνών, στο ύψος της οδού Αρέθα. Η μηχανή με τους δύο νεαρούς είχε κατεύθυνση από την εθνική οδό προς Πάτρα, όταν έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που κινείτο στην οδό Αρέθα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή καθώς η μηχανή χτύπησε πάνω στο αυτοκίνητο με ταχύτητα. Οι δύο νέοι έπεσαν στο δρόμο με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό τους.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφθασαν άμεσα στο σημείο, αλλά ήταν πλέον αργά. Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει η μηχανή. Κάποιοι ανέφεραν ότι η μηχανή παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, αλλά αυτό μένει να διαπιστωθεί από την έρευνα της αστυνομίας. Σε κάθε περίπτωση το δίκυκλο διαλύθηκε μετά τη σύγκρουση και στο σημείο επικράτησε πανικός.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ βρέθηκαν στο σημείο, όμως οι διασώστες δεν είχαν περιθώρια να επαναφέρουν τους αδικοχαμένους νεαρούς που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες. Διερχόμενοι δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν καθώς οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν με δύο νεκρά παιδιά στο δρόμο ήταν σοκαριστικές.

 

Μετά το δυστύχημα έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις της πυροσβεστικής και 2 ασθενοφόρα, τα οποία παρέλαβαν τα δύο νεαρά παιδιά χωρίς τις αισθήσεις τους.

 

Έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας διενεργεί η Τροχαία Πατρών, με το τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα, να έχει απλώσει ένα πέπλο θλίψης σε ολόκληρη την πόλη.

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button