ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέραμα – Συγκλονιστικό βίντεο: Η 22χρονη κατέγραψε την στιγμή του τροχαίου – «Αλέξανδρε δεν έχω πόδια»

Ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στο Πέραμα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ο 28χρονος οδηγός να χάσει το ένα του πόδι, ενώ η 22χρονη συνοδηγός να χάσει και τα δύο της άκρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η 22χρονη Ηλιάνα κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή του τροχαίου και περιέγραψε μέσα από το νοσοκομείο στο Mega, τα όσα βίωσε. «Και με το που σκάσαμε πάνω στη νησίδα ήταν όλα τόσο ακαριαία, δηλαδή μου λέει ο Αλέξανδρος “Ηλιάνα πρέπει να τα έχω κόψει όλα”. Και κοιτάω κάτω, παίρνω τα πόδια μου και λέω “Αλέξανδρε, δεν έχω πόδια!”».

Η ίδια είχε βγει για ποτό με φίλους για να διασκεδάσει και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει με τους γιατρούς για να σώσει τα πόδια της.

«Υπάρχει και στροφή, αλλά αν δεν ήταν 210 τα χιλιόμετρα και ήταν 110 ίσως και εγώ να είχα και τα δύο μου πόδια και θα ήμουν καλύτερα», είπε. Δεν προσπαθεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση. «Τρέχαμε, τρέχαμε πολύ», θα πει, σε έναν δρόμο γεμάτο στροφές. Το κόκκινο αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και για κακή τους τύχη έπεσε στο σημείο που ενώνονται οι μπάρες. Αποτέλεσμα; Οι λάμες να περάσουν μέσα στο όχημα, ακρωτηριάζοντας τα κάτω άκρα τους.

«Εμένα δεν μπήκε καμία λάμα στα πόδια. Εμένα μου τα ξύρισε. Μου τα ξερίζωσε. Δεν είχα πόδια, τα σήκωνα τα πόδια μου», είπε η 22χρονη.

 

«Ζητούσα την Γωγώ μου»

Η Ηλιάνα τα θυμάται όλα. Θυμάται τη σύγκρουση, το πρώτο σοκ, τη στιγμή που, όπως λέει, η λάμα ξερίζωσε τα πόδια της, τα λεπτά που έδινε κουράγιο στον Αλέξανδρο να μην χάσει τις αισθήσεις του και την ίδια να προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της και να καλέσει Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.

«Το κινητό του Αλέξανδρου έβγαλε “μάλλον έχετε εμπλακεί σε κάποιο τροχαίο. Θέλετε βοήθεια;” Κι εκεί φωνάξαμε ναι. Μάλλον δεν ακουγόταν. Του λέω δεν έχω πόδια. Και μου λέει κοπελιά δεν γίνεται να μην έχεις πόδια. Και του τα σηκώνω και του τα δείχνω. Να τα».

«Μου είπαν ότι ζητούσα κι έλεγα «Γωγώ» στην εντατική. Η Γωγώ είναι η κόρη μου», είπε. Η τρίχρονη κορούλα της. Αυτή ήταν και είναι η πηγή της αστείρευτης δύναμης της.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα και φώναξα “το παιδί μου, το παιδί μου”».

«Φορούσα ζώνη κανονικά»

Είναι ασύλληπτα τα παιχνίδια που παίζει η ζωή, με την Ηλιάνα να αποφασίζει τη δεδομένη στιγμή να σηκώσει το κινητό και να καταγράψει τις μέχρι τότε ανέμελες στιγμές με τον 28χρονο φίλο της.

«Ήταν τελείως τυχαία η στιγμή που τράβηξα. Η προηγούμενη στιγμή ήταν που χορεύαμε στο μαγαζί με τον αδελφό μου. Εκείνη η στιγμή ήταν αλήθεια τυχαία. Φορούσαμε ζώνη κανονικά. Αν δεν φορούσαμε ζώνη δεν θα μιλούσαμε αυτήν την ώρα», είπε.

«Έρχεται η ψυχίατρος και προσπαθούσε να μου πει ότι δεν έχω πόδια. Και την βγάζω από τη δύσκολη θέση και της λέω “κοίτα το ξέρω ότι δεν έχω πόδια”. Παθαίνει εγκεφαλικό. Αφού εγώ τα κρατούσα, το ξέρω ότι δεν έχω πόδια», είπε η 22χρονη.

Το σοκαριστικό τροχαίο συνέβη στις 4.30 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Σχιστού.  Εκείνο που σοκάρει είναι πως τη στιγμή του τροχαίου ο οδηγός έτρεχε με τρελή ταχύτητα, με το κοντέρ να γράφει 210 χλμ/ώρα.

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button