ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Τραγωδία: Από νύφη έγινε χήρα σε 10 λεπτά – Ο τραγικός θάνατος του γαμπρού

Το όνειρό της έγινε εφιάλτης μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Λίγη μόλις ώρα μετά τον γάμο τους, η Johnnie Mae Davis έγινε από νύφη χήρα καθώς ο επί λίγα λεπτά σύζυγός της, Toraze Davis, πέθανε ξαφνικά από θρόμβωση.

«Ο Toraze ήταν αδύνατον να επιβιώσει από αυτό» δήλωσε μία καλεσμένη στο γάμο. Η καρδιά του σταμάτησε μόλις μία ώρα μετά την έναρξη της γαμήλιας τελετής» συγκλονίζει.

Ο Toraze Davis ήταν 48 ετών και ο τραγικός του θάνατος έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια της συζύγου, των παιδιών του, συγγενών και φίλων που είχαν συγκεντρωθεί για να γιορτάσουν την ένωση του ζευγαριού.

Όπως αναφέρει η New York Post, το ζευγάρι είχε πρόσφατα θρηνήσει την απώλεια αγαπημένων τους ανθρώπων, ένας εκ των οποίων ο πατέρας της Johnnie Mae και ο γάμος τους ήταν αφορμή για μια γιορτή που είχαν ανάγκη.

«Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του Toraze. Το χαμόγελο στο πρόσωπό του ήταν η απόδειξη του πόσο ευτυχισμένος ήταν» λέει η Monica Miller, συνεργάτιδα της γυναίκας του.

Καμπάνια για τη συγκέντρωση χρημάτων για τη χήρα του Toraze

Μετά το θάνατο του Toraze ξεκίνησε στο GoFundMe, μία καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για την οικογένειά του και μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί κάτι παραπάνω από 21.000 δολάρια.

«Η Johnnie Mae έχει υποστεί τεράστιο σοκ και πέρασε τόσα πολλά. Είναι τόσο αγαπητό πλάσμα και έχει προσφέρει τόσα στην κοινότητα που της αξίζει να κάνουμε κι εμείς κάτι για εκείνη» λέει η Miller.

«Παντρεύτηκε και έμεινε χήρα σε διάστημα δέκα λεπτών. Είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν» συγκλονίζει.

πηγη spicynews12.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button