ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ανατροπή με την κηδεία του Γιάννη Βογιατζή

Η απώλεια του Γιάννη Βογιατζή προκάλεσε θλίψη στους οικείους του και στον καλλιτεχνικό χώρο.

Όπως είχε αναφερθεί αρχικά, ο σπουδαίος τραγουδιστής είχε εκφράσει την επιθυμία του στο παρελθόν να αποτεφρωθεί όταν φύγει από την ζωή.

Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν, όπως γνωστοποίησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο γιος του Βασίλης Βογιατζής: «Η κηδεία του πατέρα μου θα γίνει 19 Μαΐου στη 1 το μεσημέρι, στην Κερατέα, θα ακολουθήσει λειτουργία στην πλατεία της Κερατέας, στον Άγιο Δημήτριο στην εκκλησία, και μετά θα πάμε στο νεκροταφείο της Κερατέας να τον θάψουμε και όχι να τον κάψουμε, όπως έγινε παρεξήγηση».

«Βέβαια φταίω κι εγώ λίγο για αυτό, φταίμε κι εμείς αλλά προέκυψε, κι έτσι είναι επιθυμία της γυναίκας του να γίνει θρησκευτική τελετή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγη dikaiologitika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button