ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη – Νεκρός ο γιατρός Αντώνης Χατζηγεωργίου σε ηλικία 42 ετών!

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Όλο και πληθαίνουν τα θύματα του κορονοϊού. Χθες τα ξημερώματα, πήρε μαζί του και τον πνευμονολόγο, Αντώνη Χατζηγεωργίου σε ηλικία 42 ετών και πατέρα 3 μικρών παιδιών.

Είχε προσβληθεί από ασθενή που εξέτασε στο ιατρείο του.

Ανακοίνωση για την απώλεια του εκλιπών εξέδωσε ο Σύλλογος Πνευμονολόγων Χανίων:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πνευμονολόγων Χανίων πληροφορήθηκε την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου πνευμονολόγου Αντώνη Χατζηγεωργίου, μετά από μάχη με τον κορωνοϊό. Εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και δίνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ευχόμαστε να σταματήσει γρήγορα η λίστα των ανθρώπων που βρισκόμενοι στις επάλξεις του καθήκοντός τους προς την κοινωνία χάνονται τόσο αναίτια.

Θερμά Συλλυπητήρια στους οικείους του».Την είδηση γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο στάτους του στο facebook o επεμβατικός καρδιολόγος Γιώργος Μ. Γεωργίου:

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου 42χρονου πνευμονολόγου, πατέρα τριών μικρών παιδιών, ο οποίος μολύνθηκε από κορονοϊό.

Φέρεται να είχε προσβληθεί από ασθενή που εξέτασε στο ιατρείο του.

O άντρας, που υπέφερε από υποκείμενα νοσήματα, βρισκόταν δισωληνωμένος στο νοσοκομείο Αττικόν.

Στις 5 Νοεμβρίου εισήχθη στο νοσοκομείο και δέκα ημέρες αργότερα διασωληνώθηκε o γιατρός που διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο στον Κορυδαλλό.

«Η Ιατρική είναι ορθός λόγος, είναι επιστήμη, είναι αποκάλυψη ενός κόσμου που προκαλεί ρίγη συγκίνησης σαν αντιληφθείς το μέγεθος του. Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, δεν είναι σενάριο στο Netflix, δεν είναι κοινοποίηση, δεν είναι like, δεν ειναι καρδούλα.

Ξεκόλλα λοιπόν και άσε την Ιατρική στην ησυχία της», είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Facebook, τον Αύγουστο, ο γιατρός Αντώνης Χατζηγεωργίου δίνοντας τη δική του απάντηση στις θεωρίες συνωμοσίας.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button