ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέα αδιανόητη δήλωση Πορτοσάλτε για τα Τέμπη

Πορτοσάλτε για τα Τέμπη: “Η συλλογή υπογραφών είναι μια μπαρούφα – Τζάμπα χαρτιά μαζεύουμε”
Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ επανήλθε σήμερα με νέα δήλωση για τη συλλογή υπογραφών για τα Τέμπη, λέγοντας πως είναι «μπαρούφα». Σημειώνεται ότι το εν λόγω ψήφισμα έχει υπογραφές 1,3 εκατ. ατόμων

Με νέα εξίσου εξοργιστική δήλωση επανήλθε το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου στο ζήτημα συλλογής υπογραφών για το δυστύχημα των Τεμπών ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Πέμπτη ο δημοσιογράφος ανέφερε για το ψήφισμα πως «αυτό που βάζουν την κοινωνία και μαζεύει υπογραφές είναι γελοιότητες. Είναι γελοιότητες πραγματικά. Είναι σα να ζούμε σε μια δημοκρατία την οποία οι ίδιοι θέλουν να την κάνουν μπανανία». Παράλληλα ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε την αντιπολίτευση λέγοντας πως είναι «αισχρή» και «χαμηλού επιπέδου»

«Και να μαζευτούν δεν έχει κανένα νόημα. Δεν υπάρχει νόμος για να υποδεχθεί τις υπογραφές»
Σημειώνεται ότι το διαδικτυακό ψήφισμα που έχει κατατεθεί στη δημόσια σφαίρα από τη Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης Μάρθης και τον σύλλογο των θυμάτων και τραυματιών των Τεμπών, έχει υπογραφτεί από τουλάχιστον 1,3 εκατ. άτομα.

Ο Άρης Πορτοσάλτε υποστήριξε σήμερα ότι «η συλλογή των υπογραφών είναι μια μπαρούφα γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Και να μαζευτούν δεν έχει κανένα νόημα. Δεν υπάρχει νόμος για να υποδεχθεί τις υπογραφές. Υποσχέθηκε ο Βορίδης ότι θα φτιάξει σχετικό νόμο ο οποίος θα υποδέχεται τις 500.000 υπογραφές των πολιτών για να φτιαχτεί νόμος. Είτε μαζέψουμε 500.000, είτε 1 εκατομμύριο, είτε 1,5 εκατομμύριο, είτε 2 εκατομμύριο τζάμπα χαρτιά μαζεύουμε».

Το διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button