ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

Η Παναγία Βουλκανιώτισσα επέστρεψε στο θρόνο της (ΦΩΤΟΣ)

Με δάκρυα στα μάτια οι πιστοί ξεπροβόδισαν την Ιερά και Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας Βουλκανιωτίσσης, με προορισμό την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βουλκάνου Μεσσηνίας, όπου βρίσκεται ο μόνιμος θρόνος της.

Νωρίτερα, στον ενοριακό Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Ευθύμιος Θεοδωρόπουλος ευχαρίστησε το Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο για την ικανοποίηση του αιτήματος μεταφοράς της Αγίας Εικόνος στην ενορία, το Θεοφιλ. Επίσκοπο Επιδαύρου κ. Καλλίνικο, που προέστη της υποδοχής, τον κλήρο, τους άρχοντες και τους συνεργάτες του για την πραγματοποίηση του οκταήμερου ευλαβικού προσκυνήματος.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες απηύθυνε προς το πλήθος των πιστών που προσήλθε στον Ναό για να προσκυνήσει το χαριτόβρυτο εικόνισμα και να παρακολουθήσει τις κατανυκτικές Ιερές Ακολουθίες.

Φωτογραφίες: Γιώργος Τσερεφός

mesin1.jpg
mesin2.jpg
mesin3.jpg
mesin4.jpg
mesin5.jpg
mesin6.jpg
πηγη vimaorthodoxias.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button