ΔΙΑΦΟΡΑ

Συγκλονίζει η δραματική ιστορία της 30χρονης μητέρας: Έκλεβε γάλατα από σούπερμαρκετ στον Βόλο γιατί δεν είχε να ταΐσει το μωρό της

Βόλος: Ραγίζει καρδιές η 30χρονη μητέρα που δεν έχει να ταΐσει το μωρό της

Τις τελευταίες ώρες έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας μια δραματική ιστορία από τον Βόλο που είναι γροθιά στο στομάχι. Μια 30χρονη μητέρα αναγκάστηκε να κλέβει γάλατα από αλυσίδες σούπερμαρκετ γιατί δεν μπορεί να ταΐσει το μωράκι της.

Η ανέχεια την οδήγησε στις κλοπές, όπως δήλωσε χθες Πέμπτη στο Αυτόφωρο όπου οδηγήθηκε.

Η 30χρονη έκλεβε τρόφιμα και μαλακτικά. Παραδέχθηκε τις κλοπές και δήλωσε πως αναγκάστηκε να κλέψει για να εξασφαλίσει την επιβίωση του παιδιού της.

Βόλος: Πέρασαν χειροπέδες στην 30χρονη μητέρα

Η γυναίκα, μέσα σε διάστημα πέντε ημερών προχώρησε σε τρεις κλοπές σε αλυσίδες μάρκετ, αλλά έκρυβε στις τσάντες της μόνο γάλατα και τα μαλακτικά των ρούχων, σύμφωνα με πληροφορίες από το gegonota.news.

Τέλος, η 30χρονη μητέρα κρίθηκε ένοχη για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου της επέβαλε ποινή φυλάκισης 20 ημερών με τριετή αναστολή.

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button