ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ – Νεκρή η νηπιαγωγός Λεμόνια Κεχρινιώτη. Μόλις είχε διοριστεί

Σαν κεραυνός έπεσε στην εκπαιδευτική Κοινότητα η τραγική είδηση του θανάτου γνωστής νηπιαγωγού. Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας για την απώλεια της συναδέλφου του Λεμονιάς εξέδωσε την παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Τα ξημερώματα της Παρασκευής «έφυγε» για πάντα από κοντά μας μια εξαιρετική νέα συνάδελφος, η Λεμονιά Κεχρινιώτη.

Χρόνια μέλος του Συλλόγου μας, αρχικά ως αναπληρώτρια και από φέτος ως νεοδιόριστη, η Λεμονιά, αν και έδινε χρόνια τώρα μάχη για την αποκατάσταση της υγείας της, εντυπωσίαζε με την θετική της στάση για την ζωή,

την αγάπη της για την δουλειά της με τα μικρά παιδιά και την επαγγελματική της συνέπεια και όλα αυτά με ένα χαμόγελο για όλους. Γιατί αυτό ήταν πάνω από όλα ο πυρήνας της Λεμονιάς Κεχρινιώτη…… Ένα τεράστιο

χαμόγελο…. Ο Σύλλογος εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά της! Καλό σου ταξίδι Λεμονιά”

Νεκρή η 32χρονη Έλενα – Κάηκε ζωντανή σε φλεγόμενο αυτοκίνητο!

Μαύρη μέρα ξημέρωσε για την οικογένεια της 32χρονης Έλενας Κ., η οποία βρήκε φρικτό θάνατο μετά από τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 00:15, η άτυχη 32χρονη, κάτοικος Λειβαδιών, οδηγούσε το όχημά της σε δρόμο της Τερσεφάνου, όταν σε κάποια στιγμή και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο, στη συμβολή με τον παλιό δρόμο Λάρνακας-Λεμεσού.

Ακολούθως, το όχημα προσέκρουσε σε δέντρο και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι, όπου τυλίχθηκε στις φλόγες, με την άτυχη 32χρονη να παγιδεύεται στα συντρίμμια.

Στη σκηνή κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμό της, ωστόσο όταν τα μέλη της δύναμης έσβησαν τη φωτιά, διαπίστωσαν ότι η σορός της άτυχης Έλενας είχε απανθρακωθεί.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button