ΔΙΑΦΟΡΑ

Έλλη Κοκκίνου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στην κηδεία του Βασίλη Καρρά

Για την απώλεια του Βασίλη Καρρά μίλησε η Έλλη Κοκκίνου στην εκπομπή Πρωινό, λίγες ώρες μετά την κηδεία του.

Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν μια από τις τελευταίες συνεργασίες του σπουδαίου ερμηνευτή και μεταξύ άλλων, θυμήθηκε μια ξεχωριστή στιγμή που είχε μαζί του την ημέρα της Πρωτοχρονιάς πριν από κάποια χρόνια.

«Έχω συνεργαστεί πολλές φορές με το Βασίλη. Τελευταία φορά συνεργαστήκαμε το 2019-2020 με τον Γιάννη Πλούταρχο παρέα. Ένας άνθρωπος τεράστιος, μία παιδική ψυχή. Μια αυθεντικότητα ως άνθρωπος, ένας άνθρωπος που δεν φοβόταν να πει την άποψή του. Το καμαρίνι του ήταν πάντα ανοιχτό γιατί πολύ απλά η καρδιά του ήταν πάντα ανοιχτή για όλους.

Η απώλεια είναι τεράστια και για τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά γενικότερα και για όλους εμάς που ήμασταν η καλλιτεχνική του οικογένεια και όχι μόνο. Εγώ δεν θα ξεχάσω εκείνη τη χρονιά, ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς και έκοβαν την βασιλόπιτα με την οικογένειά του. Περνάω λέω “χρόνια πολλά” και μου λέει η Έλλη “κόβουμε την πίτα”. “Ναι Βασίλη μου, αυτή είναι της οικογένεια σας”. “Κι εσύ οικογένειά είσαι”. Και μου έκοψαν κι εμένα ένα κομμάτι και κέρδισα και το φλουρί», είπε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

«Για εμένα ο Βασίλης, η Χριστίνα και η Ειρήνη σημαίνουν πάρα πολλά. Ένας συγκλονιστικό άνθρωπος, από τους λίγους. Αυτό το απέδειξε και όλο το αντίκτυπο που είχε ο θάνατος του. Με την Χριστίνα μιλήσαμε από τη Δευτέρα τα είπαμε οι δυο μας, έτσι κι αλλιώς μιλούσαμε με τη Χριστίνα όλο αυτό το διάστημα που ήταν άρρωστος ο Βασίλης… Για λόγους υγείας δικούς μου δεν μπορούσα να ανέβω στην κηδεία δυστυχώς, θα πάω μία άλλη μέρα να κάτσουμε πιο ήρεμα οι δυο μας», πρόσθεσε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Είναι μεγάλη απώλεια για όλους μας. Έχει αφήσει τόση αγάπη σε μας, έχουμε γεμίσει από την αγάπη του, από τα τραγούδια του. Σίγουρα θα μας ακούει κάθε φορά που θα το τραγουδάμε, πάντα τον τραγουδούσαμε, τώρα θα τον τραγουδάμε περισσότερο είναι η αλήθεια…

Τι θα κρατήσω από τον Βασίλη; Το ότι δεν σε άφηνε ποτέ μόνος σου. Δε σε άφηνε ποτέ στεναχωρημένο, πάντα προσπαθούσε να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ότι εύνοια είχες. Το μεγαλείο της καρδιάς του, Αυτό θα έχω να θυμάμαι. Το σπίτι του πάντα ανοιχτό, πάντα ανοιχτό για όλους. Ένα τεράστιο ευχαριστώ. Είμαι πολύ τυχερή που τον γνώρισα, δούλεψα τόσες φορές μαζί του, που με έβαλε μέσα στο σπίτι του, που μοιράστηκα οικογενειακές στιγμές μαζί του, γιορτές, το γάμο της κόρης του. Είμαι ευγνώμων, είμαι πολύ τυχερή», κατέληξε η Έλλη Κοκκίνου.

πηγη tlife.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button