ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εκτακτο:Και ξαφνικά Ρωσία και Κύπρος υπογράφουν στρατιωτική συμφωνία! !

 

Προ των πυλών συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ Λευκωσίας και Μόσχας με τα δύο μέρη να έχουν καταλήξει στα περισσότερα επιμέρους θέματα που θα την διέπουν.

Τι σημαίνει αυτό; Σε περίπτωση που η συμφωνία τηρηθεί, η Κύπρος αποκτά τεράστια αμυντική θωράκιση, καθώς οι Ρώσοι όπου διατηρούν συμφέροντα βάσει συμφωνιών, θεωρούν ότι βρίσκονται σε ρωσικό έδαφος. Έτσι, εάν οι Τούρκοι διανοηθούν, είτε από μόνοι τους είτε από έξωθεν εντολές, να δημιουργήσουν προβλήματα στην Κύπρο, όπως διατυμπανίζουν, τότε θα βρουν απέναντί τους τον Πούτιν και την παρέα του.

Η ιστοσελίδα μας υποστηρίζει όλο αυτόν τον καιρό την προσέγγιση Ελληνισμού-Ρωσίας βάσει την αρχή των αμοιβαίων συμφερόντων και φαίνεται ότι οι Έλληνες που το πράττουν στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό είναι οι Κύπριοι. Τα επερχόμενα γεγονότα θα τους δικαιώσουν.

πηγη pygmi.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button