ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΟΚ – Αίγιο: 85χρονος επέλεξε τον θάνατο «για να μην ενοχλήσει»

Το ιδιόχειρο αποχαιρετιστήριο σημείωμα που άφησε στη σύντροφο του, «έκρυβε» την απάντηση για τους λόγους που ο 85χρονος Αιγιώτης, έδωσε τέλος στη ζωή του χθες, πέφτοντας από αερογέφυρα της Ολύμπιας Οδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π» σε αυτό, ο ηλικιωμένος έγραφε: «Δεν θέλω να σε ταλαιπωρήσω, γι’ αυτό επιλέγω να φύγω με αυτό τον τρόπο», κάνοντας παράλληλα γνωστή τη διάγνωση ανίατης ασθένειας, που θα τον οδηγούσε σε αναπηρία. ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ Η επί σειρά ετών συνοδοιπόρος του ενημερώθηκε για τον θάνατό του από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, και όπως πληροφορείται η «Π», δεν άντεξε και κατέρρευσε στο άκουσμα της είδησης.

Την ώρα που ο άνθρωπός της «έφευγε», εκείνη βρισκόταν στη δουλειά της. ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ Κλειστός χαρακτήρας, που ό,τι πρόβλημα και αν αντιμετώπιζε, το «κράταγε μέσα» του, χαρακτηρίζεται ο ηλικιωμένος, από οικείους του.Ολοι όσοι τον γνώριζαν, μιλούν για ένα φιλήσυχο άνθρωπο, ενώ σύμφωνα με πηγές της «Π», κατά δήλωση συγγενικού του προσώπου στους αστυνομικούς, ουδέποτε είχε εκδηλώσει τάσεις αυτοκτονίας ή είχε διαπιστωθεί αλλαγή στη συμπεριφορά του, που να προμήνυε, το κακό που συνέβη.

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ Η ώρα ήταν περίπου 11.05 το πρωί της Τετάρτης, όταν σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην «Π», διερχόμενοι οδηγοί στον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Κορίνθου, ενημέρωσαν το Κέντρο Αμεσης Δράσης, πως άτομο βρίσκεται εκτός των σιδερένιων κιγκλιδωμάτων γέφυρας, στο ύψος του Αιγίου.Στο σημείο σπεύδουν, αστυνομικοί του ΑΤ Αιγιαλείας. Εντοπίζουν τον άνδρα ο οποίος, όπως αναφέρει μαρτυρία στην «Π», κρατιέται από τα κάγκελα και τα πόδια του ακουμπούν σε μια σωλήνα.

Εχουν ήδη, ενημερωθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου και ο διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ στην Πάτρα, που μεταβαίνουν στον τόπο του συμβάντος. ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ Οι αστυνομικοί δεν μπορούν να προσεγγίσουν τον άνδρα, που απειλούσε μέχρι τότε, να πέσει στο κενό. Επιχειρούν να πιάσουν κουβέντα μαζί του, προκειμένου να τον μεταπείσουν, αλλά και για να κερδίσουν χρόνο μέχρι να έρθουν οι πυροσβέστες. Να ανοίξουν το ειδικό στρώμα και να προλάβουν τα χειρότερα, από την πτώση… μάταια, ο 85χρονος δεν είναι συνεργάσιμος και σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», το μόνο που φέρεται να λέει είναι: «Θα πέσω». Το ρολόι δείχνει δέκα λεπτά μετά τις 11π.μ.

Είναι η στιγμή, που ο χρόνος σταματά για τον ηλικιωμένο. Αφήνει τα χέρια του και κάνει «βουτιά θανάτου» στο κενό. Το σώμα του «προσγειώνεται» σε αυλάκι, παραπλεύρως του οδοστρώματος της Ολύμπιας Οδού. Ο θάνατός του είναι ακαριαίος. Οσοι είναι παρόντες, «παγώνουν» και σοκάρονται με το θέαμα. Τραγική ειρωνεία, λίγα λεπτά πριν την πτώση, στο σημείο είχαν φθάσει οι άνδρες της Πυροσβεστικής. Δεν πρόλαβαν να επέμβουν, καθώς η αποφασιστικότητα του ηλικιωμένου – όπως αποδείχθηκε με τραγικό τρόπο – δεν τους άφησε περιθώρια αντίδρασης. Η δραματική εξέλιξη της υπόθεσης, βρήκε τον διαπραγματευτή της αστυνομίας στον δρόμο, προς το Αίγιο.

Πηγή: Pelop.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button