ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος – Νεκρή η Κατερίνα Αποστολοπούλου. Ήταν μητέρα τριών παιδιών

Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο της χαμογελαστής ηρωίδας που πάλεψε με την ασθένεια της…

Η Κατερίνα Αποστολοπούλου είχε κερδίσει τις καρδιές όχι μόνο των κατοίκων της Λαμίας αλλά και όλης σχεδόν της Ελλάδας που άνοιξαν την αγκαλιά τους και πρόσφεραν την βοήθεια τους για να νικήσει τη νόσο της.

Η ίδια, μητέρα τριών παιδιών, πάλεψε παλικαρίσια όμως τελικά δεν τα κατάφερε. Το νήμα της ζωής της κόπηκε σήμερα και αύριο ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής, φίλοι και συγγενείς θα την αποχαιρετήσουν.

Η κηδεία της θα γίνει στις 11.30 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπερχειάδα όπως ανακοίνωσαν οι οικείοι της…

“Αυτή είναι η ιστορία της Κατερίνας μας…
Μιας μαμάς 3 παιδιών από τη Λαμία που τον Ιούνιο του 2018, τέσσερις λέξεις σε ένα ιατρικό έγγραφο έκλεψαν τη ζώη που ονειρευόταν ότι μπορεί να έχει και την άλλαξαν για πάντα.
«Νόσος του Κινητικού Νευρώνα», ALS, στα αγγλικά (Amyotrophic Lateral Sclerosis. Γνωστή και ως νόσος του Lou Gehrig, ή νόσος του Hawking, από τον πασίγνωστο αστροφυσικό Στίβεν Χόκινγκ.

Η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση (ALS) είναι μια προοδευτική εκφυλιστική πάθηση των κυττάρων του εγκεφάλου και της σπονδυλικής στήλης. Ο εγκέφαλος χάνει σταδιακά την ικανότητα του να προκαλέσει και να ελέγξει την κίνηση των μυών και εντέλει οι ασθενείς χάνουν την δυνατότητα να τρέφονται, να μιλούν, να περπατούν, να αναπνέουν. Η ALS δεν επηρεάζει το μυαλό, την προσωπικότητα, την οξύνοια τη μνήμη, την όραση, την όσφρηση, την ακοή ή την αφή. Και αυτό είναι και το δυσκολότερο κομμάτι. Ενώ έχεις την θέληση να δράσεις, σου λείπει η ικανότητα. Ενώ θέλεις, δεν μπορείς.

ΠΗΓΗ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button