ΔΙΑΦΟΡΑ

Μητέρα 2 παιδιών κατασπαράχθηκε από τον σκύλο της – Τι λέει η οικογένεια

Η μητέρα του θύματος δηλώνει σοκαρισμένη - «Υπάρχει ένα ρητό για τα σκυλιά που βγαίνουν στον μεσημεριανό ήλιο»

Η 43χρονη μητέρα δύο παιδιών Joanne Robinson, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στο Rotherham στο Νότιο Γιορκσάιρ στη Βρετανία, φαίνεται πως βρήκε τραγικό θάνατο από το ίδιο της το σκυλί, τον Rocco, ένα αμερικανικό Bully.

Το σκυλί την έπιασε από τον λαιμό αφού η Joanne είχε επιστρέψει στο σπίτι από μια βραδινή έξοδο, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, αν και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Ο σύντροφός της, ο Jamie Stead, προσπάθησε απεγνωσμένα να τη σώσει αλλά δεν τα κατάφερε ενώ υποβλήθηκε και σε μεταμόσχευση δέρματος λόγω τραυματισμών που υπέστη.

Η συντετριμμένη μητέρα της Joanne, Dotty Robinson, μίλησε στη Sun: «Είμαι σε σοκ. Ελπίζω μόνο να ήταν γρήγορο για εκείνη και να μην υπέφερε πάρα πολύ. Δεν αντέχω να σκέφτομαι τα βάσανά της», προσθέτοντας πως η κόρη της «γεννήθηκε και μεγάλωσε εδώ. Όλοι την ήξεραν και την αγαπούσαν».

Συντετριμμένη η μητέρα της 43χρονης

Επίσης, η γιαγιά της οικογένειας είπε πώς η κόρη της και ο σύντροφός της είχαν δύο σκυλιά, τον Rocco και τη Lola, από κουτάβια, τονίζοντας πως «ήταν καλά σκυλιά, δεν είναι απαγορευμένη ράτσα και δεν ήταν επικίνδυνα. Τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους τα δύο σκυλιά. Ο Rocco είναι μεγάλος σκύλος, μεγαλύτερος από λιοντάρι».

Η Dotty είπε πώς η κόρη της είχε πάει σε μία επίσκεψη, εξηγώντας για τη 43χρονη: «Ξαφνικά ο Rocco της επιτέθηκε. Την έπιασε από τον λαιμό. Το άλλο σκυλί, η Lola, είχε αρχίσει να τρελαίνεται και ο σύντροφος της Joanne προσπαθούσε να τη σώσει.

Έβγαλε γρήγορα τη Λόλα από το δωμάτιο, δεν είχε άλλη επιλογή». Από την πλευρά τους, οι γείτονες είπαν πώς είχαν ακούσει κραυγές από την άκρη του δρόμου. «Υπάρχουν φήμες και κουτσομπολιά ότι η Joanne δέχθηκε επίθεση ενώ ήταν στο κρεβάτι και κοιμόταν. Όλα αυτά είναι ψέματα. Ο Rocco πραγματοποίησε την επίθεση, όχι η Lola αλλά και τα δύο σκυλιά πήρε η Αστυνομία».

Μάλιστα, προσπαθώντας να εξηγήσει τον λόγο που συνέβη η τραγωδία, ανέφερε ότι «τα σκυλιά δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Πρέπει να ήταν η ζέστη. Υπάρχει ένα ρητό για τα σκυλιά που βγαίνουν στον μεσημεριανό ήλιο και τρελαίνονται».

Για τον σύντροφο της κόρης της ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσωπο, στα δύο χέρια και στο στομάχι του, η Dotty είπε: «Ελπίζει να γυρίσει σπίτι από το νοσοκομείο σύντομα αλλά εξακολουθεί να πονάει πολύ. Ξέρει ότι η Joanna έχει φύγει και είναι απολύτως συντετριμμένος όπως είμαστε όλοι μας. Θα μας λείψει τόσο πολύ. Και εκείνος είχε μια φρικτή δοκιμασία. Έχασε τη σύντροφό του που ήταν μαζί για 20 χρόνια. Και έχασε και τα σκυλιά του».

Συγγενείς και φίλοι αφήνουν λουλούδια έξω από το σπίτι . Στο μεταξύ, φίλοι και γείτονες συνεχίζουν να αφήνουν λουλούδια στο σημείο της τραγωδίας, έξω από το σπίτι της, για την «ευγενική και περιποιητική» Joanne η οποία σκοτώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

«Μαμά, σε αγαπώ και μου λείπεις», είναι γραμμένο πάνω σε μία κάρτα, από τα δύο παιδιά της, την 24χρονη Elle και τον 19χρονο Dillon.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button