ΔΙΑΦΟΡΑ

Προσοχή ΕΟΦ: Ανακαλεί παρτίδα σιροπιού

ΕΟΦ: Ανακαλεί παρτίδα σιροπιού για τον βήχα

Αποσύρεται από την αγορά, καθώς οι αναλύσεις δεν συμφωνούν με το προδιαγεγραμμένο PH

Στην ανάκληση του φυτικού σιροπιού για τον βήχα Syromel Plus προχώρησε ο ΕΟΦ. Συγκεκριμένα, την ανάκληση της παρτίδας 21172 του συμπληρώματος διατροφής SYROMEL PLUS, με ημ. Λήξης 10/24 ανακοίνωσε ο ΕΟΦ.

Το αιτιολογικό είναι ότι τα αποτελέσματα των δοκιμών/αναλύσεων του εργαστηρίου του ΕΟΦ δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές του προϊόντος ως προς τον έλεγχο PH. Όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΦ η εταιρεία ΔΟΥΡΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ ( Douridas Lab.) που είναι υπεύθυνη για την διακίνηση του προϊόντος οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους πελάτες της, προκειμένου να το αποσύρουν από την αγορά.

Τα παραστατικά της ανάκλησης πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν.

fysiko-siropi

πηγη protothema.gr

Θρήνος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Πέθανε το νεογέννητο παιδί του, τα σπαρακτικά του λόγια και το αντίο

Σε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram προχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από λίγα λεπτά ανακοινώνοντας τα δυσάρεστα. Την πιο άσχημη στιγμή της ζωής του βίωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς πέθανε στη γέννα το ένα από τα δίδυμα. Ο Πορτογάλος ανακοίνωσε πως κατά τη διάρκεια της γέννας των δίδυμων παιδιών του από την Χορχίνα, το ένα από τα δύο του παιδιά έχασε τη ζωή του.

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας.Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν.

Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή.Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα», ανέφερε σε ποστάρισμά του ο διάσημος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο!

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button