ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ στην Πάτρα: Βρέθηκε μωρό νεκρό στην παραλία της Αγυιάς – Εντοπίστηκε η μητέρα ΚΑΙ…

Σοκ στην Πάτρα: Βρέθηκε μωρό νεκρό στην παραλία της Αγυιάς – Εντοπίστηκε η μητέρα ΚΑΙ…

Στην παραλία της πλαζ στην Αγυιά Πατρών, εντοπίστηκε νεκρό βρέφος λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για μωρό λίγων ημερών και εντοπίστηκε από περιπατητή. Στο σημείο έσπευσε Αστυνομία, Λιμενικό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η σορός του τριών μηνών κοριτσιού μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Παναγία η Βοήθεια” στο Ρίο. Σύμφωνα με πληροφορίες τα χαρακτηριστικά του είναι αλλοιωμένα, γεγονός που δυσκολεύει τόσο στην εκτίμηση για αίτια και το χρόνο θανάτου.. Μάλιστα εξετάζεται το ενδεχόμενο να ξεβράστηκε στην ακτή.

Η μητέρα του μωρού βρέθηκε και ήδη εξετάζεται από τις Αρχές αφού κρατείται στο Λιμεναρχείο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα το έφερε στον κόσμο σε δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής. Άγνωστο μέχρι στιγμής πώς το νεογέννητο κοριτσάκι, βρέθηκε στη θάλασσα. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών.

Πηγή:tempo24.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button