ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ στο Ελληνικό θέατρο. Νεκρή χθές αγαπημένη ηθοποιός

Σοκ στο Ελληνικό θέατρο. Νεκρή χθές αγαπημένη ηθοποιός

“Συντετριμμένος. Σήμερα το μεσημέρι 4. Ιουλίου του 2020 έφυγε από τη ζωή η χορεύτρια ηθοποιός και τραγουδίστρια Γιούλη Βεργή. Η Γιούλη σπούδασε στη Σχολή Μουσικού Θεάτρου του Μενέλαου Θεοφανίδη και στο Ελληνικό Ωδείο. Έπαιξε και χόρεψε πλάι σε μεγάλα ονόματα του θεάτρου μας, Βασίλη Αυλωνίτη, τη Ρένα Βλαχοπούλου, Καίτη Μπελίντα, Νίκο Σταυρίδη, Τάκη Μηλιάδη, Γιώργο Φούντα και άλλους.  Συνεργάστηκε με το Γιώργο Οικονομίδη σε μεγάλα κοσμικά κέντρα σε επιθεώρηση Πίστας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εξαιρετική σουμπρέτα εντυπωσιακή και πολύ μπριόζα πολυτάλαντη και υπέροχος άνθρωπος. Καλό Ταξίδι αγαπημένη μου φίλη. Θα μας λείψεις”.

Με αυτό το μήνυμα ο διαχειριστής του Μουσικού θεάτρου έκανε γνωστή την είδηση της απώλειας της Γιούλης. Μιας πολυτάλαντης περσόνας, γεμάτη απο υγεία που έφυγε χθές απο την ζωή, μιας και δεν κατάφερε να ξεπεράσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε τους τελευταίους μήνες.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button