ΔΙΑΦΟΡΑ

«Μετά Από Χημειοθεραπεία…» – Λύγισε ο Νίκος Χατζηνικολάου για την μεγάλη μάχη με τον καρκίνο!

Είναι γνωστό πως ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει δώσει μάχη με τον καρκίνο και έχει βγει νικητής! Μάλιστα ο διάσημος παρουσιαστής έχει λυγίσει και δημόσια για την μεγάλη μάχη και την νόσο! Πιο συγκεκριμένα η ανάρτηση του κ. Χατζηνικολάου στο facebook αναφέρει: Από την σελίδα του φίλου Γιώργου Βρέττα:

Μετά από χημειοθεραπεία είναι αλήθεια ότι χρειάζονται χρόνια μέχρι να νιώσεις ξανά ζωντανός… με τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας και της ακτινοβολίας δεν θα είσαι ποτέ 100 % fitt επειδή το ανοσοποιητικό σου σύστημα είναι αδύναμο.Στην πιο δύσκολη στιγμή, ξέρεις ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι ή άνθρωποι που σε εκτιμούν.

Δυστυχώς, οι φίλοι του fb, όπως και οι περισσότερες φιλίες, θα σας αφήσουν στη μέση μιας ιστορίας. Θέλουν να δώσουν ένα «Like» για την ιστορία, αλλά δεν διαβάζουν πραγματικά το μήνυμα όταν βλέπουν ότι είναι μακρύ. Περισσότερα από τα μισά έχουν ήδη σταματήσει να διαβάζουν. Κάποιοι μπορεί να έχουν ήδη πάει στην επόμενη δημοσίευση στις ενημερώσεις.

Αποφάσισα να δημοσιεύσω αυτή τη δημοσίευση για να υποστηρίξω οικογένειες, φίλους και συγγενείς που πολέμησαν αυτή την τρομερή ασθένεια μέχρι το τέλος…Τώρα εγώ σε αυτούς που παίρνουν χρόνο να διαβάσουν αυτή τη δημοσίευση μέχρι το τέλος… ένα μικρό τεστ απλά για να δούμε ποιος διαβάζει και ποιος το δημοσιεύει .

Ο Καρκίνος είναι ένας πολύ επιθετικός και καταστροφικός εχθρός των σωμάτων μας. Ακόμα και μετά τη λήξη της θεραπείας, το σώμα θα παραμείνει αδύναμο ακόμη και στην προσπάθεια αποκατάστασης της βλάβης του Δεκ στη θεραπεία .

Είναι μια πολύ μεγάλη διαδικασία.Παρακαλώ, προς τιμήν ενός οικογενειακού μέλους ή ενός φίλου που πέθανε από καρκίνο, ή συνεχίζει να πολεμήσει τον καρκίνο, ή ακόμα και να έχει καρκίνο · Αντιγράψτε αυτή τη δημοσίευση και δημοσιεύστε τη στη σελίδα σας στο Πόσες φορές έχουμε ακούσει τους άλλους να λένε,

«Αν χρειαστείς κάτι, μη διστάσεις να μου τηλεφωνήσεις, θα είμαι εκεί να σε βοηθήσω». έτσι βάζω στοίχημα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που είδαν αυτή τη δημοσίευση (ίσως ακόμη και να διαβάσουν μέχρι το τέλος) Δεν θα το δημοσιεύσει, αλλά σας ζητώ να δημοσιεύσετε ως υποστήριξη για την οικογένεια / τους φίλους.

Θα ήθελα να ξέρω σε ποιον μπορώ να βασίζομαι αν χρειάζομαι υποστήριξη. Όταν τελειώσεις, γράψε το ελάχιστο «έγινε» σε σχόλιο. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Δυστυχώς όλοι έχουμε τουλάχιστον έναν συγγενή ή φίλο, που έδωσε ή δίνει αυτή την άνιση μάχη.

Πηγή: athensmagazine

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button