ΔΙΑΦΟΡΑ

Πήρε θεση ο Μάνος Πίντζης: Μίλησε για τα ομόφuλα ζευγάρια όπως κανείς άλλος

"Όλα αυτά είναι στοιχεία των καιρών, μεταμοντέρνες επιταγές κάποιων γιατί δεν ξέρω τι κρυφή ατζέντα έχουν γι' αυτά τα θέματα."

«Δεν μπορώ να φανταστώ ένα ομόφυλο ζευγάρι και δη άντρες να θέλουν να βιώσουν τη μητρότητα»

Δηλώσεις του Μάνου Πίντζη προβλήθηκαν σήμερα (15/01) στο Πρωινό στον ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και εξέφρασε την άποψή του. «Ο Μητσοτάκης με αυτό που είπε για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι σαν να κάνεις τον καλό και τον κακό μπάτσο. Ο καθένας μπορεί να έχει στη ζωή του οποιονδήποτε θέλει από τη στιγμή που δεν ενοχλεί κανέναν.

Έχω δυο παιδιά και έχω καταλάβει ότι το παιδί πρέπει να μεγαλώνει και με το αρσενικό, αλλά και με το θηλυκό στοιχείο. Ένα παιδί στα πρώτα χρόνια της ζωής του θέλει τη θηλυκή ενέργεια.

Η θηλυκή ενέργεια για μένα ονομάζεται μαμά και την έχει ανάγκη το παιδί.

Γελάω με τη σύγχυση για το πώς θα αποκαλεί ένα παιδί τους γονείς του. Όλα αυτά είναι στοιχεία των καιρών, μεταμοντέρνες επιταγές κάποιων, γιατί δεν ξέρω τι κρυφή ατζέντα έχουν γι’ αυτά τα θέματα. Έχω βιώσει την ανάγκη μιας γυναίκας να θέλει τη μητρότητα σαν ολοκλήρωση», είπε αρχικά ο Μάνος Πίντζης.

Πάντως, το θέμα της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στη Νέα Δημοκρατία επικρατεί αναβρασμός. Μάλιστα, είναι πολλοί οι βουλευτές που παρά το πρέσσινγκ που τους ασκείται, δεν αλλάζουν την άποψή τους, τονίζοντας: «Δεν θα το ψηφίσουμε».

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button