ΔΙΑΦΟΡΑ

Η αλήθειa για τις νέες ταυτότητες: Τα είπε όλa ο Τριαντaφυλλόπουλος και αποκάλυψε τα σχέδιa της κυβέρνησης

Τριαντάφυλλόπουλος: Τι συμβαίνει με τις νέες ταυτότητες

Ένας προβληματισμός επικρατεί σχετικά με τις νέες ταυτότητες. Οι πολίτες στήνονται κάθε μέρα έξω από τα αστυνομικά τμήματα για να βγάλουν νέες ταυτότητες παλαιού τύπου για να μην έχουν τις νέες ψηφιακές ταυτότητες που πρόκειται να εκδοθούν από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Χαμός επικρατεί με τις νέες ταυτότητες. Καθώς πολίτες τρέχουν για να ανανεώσουν τις αστυνομικές ταυτότητες παλαιού τύπου, για να μην έχουν τις νέες ψηφιακές ταυτότητες που θα εκδίδονται από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Για ακόμη μια φορά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με ανάρτηση του στο X (πρώην Twitter) αποκαλύπτει τα σχέδια της κυβέρνησης.

Όσα δήλωσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα αρνηθεί την έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας λόγω του …σατανικού 666. Θα την αρνηθεί μόνον εάν ο κ. Μητσοτάκης δεν πάρει πίσω την αλλαγή της αρχικής υπουργικής απόφασης περί έκδοσης νέων ταυτοτήτων.

Πρόκειται για ένα πονηρό εδάφιο βάσει του οποίου θα μπορούν να συμπεριλαμβάνονται εν καιρώ στοιχεία για τις υπηρεσίες ψηφιακής διακυβέρνησης. Κάτι που δεν απαιτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, εξυπηρετεί όμως τα άθλια σχέδια όποιου συνέλαβε μια τέτοια ιδέα για να παραβιάζει ανά πάσα στιγμή την ιδιωτικότητα των πολιτών. Σωστά κ

@kmitsotakis

; Ή έχετε χάσει τον έλεγχο ή βαδίζετε βάσει σχεδίου. Δεν θα περάσει να είσαστε σίγουρος. Θα ενημερωθούν κι οι πέτρες και θα σας πάρουν με τις πέτρες.

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button