ΔΙΑΦΟΡΑ

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την Κυριακή ντυμένη νύφη – “Πού πάνε το παιδί μου”, φώναξε η μητέρα της

Σε κλίμα ανείπωτης θλίψης τελέστηκε η κηδεία της 28χρονης Κυριακής, θύμα της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους, όπου έπεσε νεκρή από την επίθεση του πρώην συντρόφου της έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Η νεκρώσιμος ακολουθία έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια. Το λευκό φέρετρο με τη σορό της άτυχης κοπέλας έφτασε πριν τις 12:00 στον Ιερό Ναό, εκεί που από νωρίς το πρωί είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται μαζί τους συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, αλλά και απλός κόσμος που ήθελε να πει το δικό του «αντίο» στην 28χρονη που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

 

Θρήνος στην κηδεία της 28χρονης Κυριακής
Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς της νεαρής κοπέλας που δεν μπορούν να πιστέψουν το πώς έφυγε έτσι άδικα από τη ζωή. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό Σου σου» η 28χρονη Κυριακή είναι ντυμένη νύφη όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και φοράει λευκό στεφάνι στα μαλλιά.

Η 28χρονη δολοφονήθηκε από τον 39χρονο σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε πάει για να ζητήσει βοήθεια, το βράδυ της Τρίτης 02/04

Δεκάδες φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο «αντίο» το πρωί της Πέμπτης στην 28χρονη Κυριακή, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, στα Άνω Λιόσια.

Υπενθυμίζεται ότι η 28χρονη δολοφονήθηκε από τον 39χρονο σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε πάει για να ζητήσει βοήθεια, το βράδυ της Τρίτης 02/04.

Σημειώνεται ότι στην είσοδο της εκκλησίας προσφέρθηκαν μπομπονιέρες, ενώ οι αγαπημένοι την αποχαιρέτησαν σε κλίμα οδύνης την Κυριακή, η οποία είναι ντυμένη νύφη.

Ιδιαίτερα τραγικές φιγούρες είναι οι γονείς και η αδερφή της Κυριακής.

«Πού το πάνε το παιδί μου; Κούκλα μου, κούκλα, Αγάπη μου, ψυχή μου», φωνάζει η μητέρα της 28χρονης, η οποία υποβασταζόμενη οδηγεί την κόρη της στην τελευταία της κατοικίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το διαβάσαμε εδώ parapolitika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button