ΔΙΑΦΟΡΑ

Σπαραγμός στο Βελεστίνο για τον τραγικό θάνατο του 33χρονου Ζήση Αποστολίδη

Ένα από θύματα της έκρηξης του εργοστασίου της ΕΛΤΕΚ είναι και ο 33χρονος Ζήσης Αποστολίδης από το Περιβόλι Γρεβενών, του οποίου συγγενείς, διαμένουν στο Βελεστίνο απ΄όπου κατάγεται η μητέρα του.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγική είδηση, κάτοικοι του Βελεστίνου θρηνούν, ενώ συγγενείς της μητέρας του παλικαριού, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την οικογένεια.

Σπαραγμός στο Βελεστίνο για τον τραγικό θάνατο του 33χρονου Ζήση ΑποστολίδηΣημειώνεται, ότι ο Ζήσης Αποστολίδης βρήκε τραγικό θάνατο, με δύο ακόμα συναδέλφους του μετά από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο εργοστάσιο παρασκευής εκρηκτικών υλών που ανήκει στην εταιρία ΕΛΤΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Στην ΕΛΤΕΚ, είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο τριων εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο μας στα Γρεβενά, κατά τη διάρκεια ατυχήματος στη γραμμή παραγωγής της μονάδας. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την οδύνη μας για το χαμό των συναδέλφων μας και να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας προς τους οικείους τους.

Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θανόντων, με τις οποίες είμαστε σε επικοινωνία από την πρώτη στιγμή.

Σπαραγμός στο Βελεστίνο για τον τραγικό θάνατο του 33χρονου Ζήση ΑποστολίδηΗ εταιρεία μας θα σταθεί δίπλα τους με κάθε τρόπο, έμπρακτα και ηθικά. Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος εξακολουθούν να τελούν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, με τις οποίες η εταιρεία μας συνεργάζεται πλήρως».

Μετά την έκρηξη, τα αίτια της οποίας θα ερευνηθούν από το αρμόδιο τμήμα της πυροσβεστικής, ξεκίνησαν άμεσα οι έρευνες για τον εντοπισμό τριών εργαζομένων, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πρόκειται για τον 46χρονο Χαράλαμπο Κικίδη από τον Πολύμυλο Κοζάνης, τον 33χρονο Ζήση Αποστολίδη από τα Γρεβενά και τον 36χρονο Κώστα Ορφανίδη με καταγωγή από το χωριό Δήμητρα Γρεβενών.

Πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button