ΔΙΑΦΟΡΑ

Σπαρακτικές σκηνές σε σπίτι στο Ηράκλειο: Βρήκε νεκρό τον 21χονο γιο της, πήρε τα χάπια της και αυτοκτόνησε

Αυτοκτόνησε 21χρονος  με χάπια, στο Ηράκλειο της Κρήτης, σήμερα, Δευτέρα, βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους και συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία.

Άγνωστος παραμένει ο λόγος που ο άτυχος νέος αποφάσισε να θέσει τέρμα στη ζωή του, παίρνοντας τα χάπια της μητέρας του. Αυτοκτόνησε 21χρονος στην ταράτσα του σπιτιού του. Τον νεαρό εντόπισε η ίδια η μητέρα του, χωρίς τις αισθήσεις του, στην ταράτσα του σπιτιού τους στο Ηράκλειο και αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς ήταν πολύ αργά για τον 21χρονο, αφού οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο, δεν μπόρεσαν να του προσφέρουν βοήθεια, καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Στο σημείο μετέβησαν και αστυνομικοί και όπως διαπιστώθηκε, ο νεαρός είχε καταναλώσει ποσότητα χαπιών της μητέρας του, λόγω φαρμακευτικής αγωγής που ακολουθεί. Καλό παράδεισο να έχει…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ > >

Τήνος: «Το παιδί μου ποιος θα το φέρει πίσω!» – Η κραυγή της μάνας του 52χρονου που δολοφόνησε ο 93χρονος

«Μανούλα σε αγαπώ, πρόσεχε», της είχε πει στην τελευταία τους συνομιλία – «Αυτός δεν θα πάει φυλακή, είναι 93 χρόνων», λέει και αποκαλύπτει πως και τα δύο της παιδιά χάθηκαν άδικα. Συγκλονιστική είναι η κραυγή θρήνου της μάνας του 52χρονου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον 90χρονο στην Τήνο με καραμπίνα για ασήμαντη αφορμή.

Η ηλικιωμένη γυναίκα μιλώντας στο STAR μετέφερε την απόγνωσή της για τον χαμό του γιου της λέγοντας πως ο δολοφόνος δεν θα μείνει στη φυλακή γιατί είναι 93 ετών ενώ ο γιος της ό,τι κι αν γίνει δεν θα γυρίσει πίσω. «Και τα δύο μου παιδιά χάθηκαν άδικα», λέει και αποκαλύπτει τα τελευταία του λόγια σε αυτήν τα οποία ήταν «μανούλα σε αγαπώ, πρόσεχε». Εν τω μεταξύ, νέα στοιχεία για το ματωμένο σκηνικό του τρόμου που συγκλονίζει το νησί της Τήνου φέρνει στο φως της δημοσιότητας τo protothema.gr.

«Τον τελείωσα!»

Το καρτέρι θανάτου με το δίκανο σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 της Κυριακής. Ο 52χρονος Σπύρος Μεταξάς, ένας άνθρωπος αγαπητός, ήσυχος, οικογενειάρχης πατέρας δυο παιδιών, βγήκε από το σπίτι του, κοντά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο για να πετάξει τα σκουπίδια.

Στο διπλανό, ο Παρασκευάς, είχε βγει στην αυλή και παραμόνευε. Ο διευθυντής της Σχολής Αγιογραφίας, περπατά περίπου 10 -20 μέτρα και συναντά τον ιεροψάλτη όπου αρχίζουν να συζητούν, με τον Σπύρο Μεταξά να αναφέρεται στην πρόοδο του παιδιού του και του λέει πως πρέπει να συνεχίσει τα μαθήματα γιατί έχει ταλέντο. Αφήνει τη σακούλα με τα απορρίμματα στον κάδο και μαζί επιστρέφουν προς το σπίτι του αγιογράφου όπου βλέπουν τον 90χρονο να «καρφώνει» το εχθρικό του βλέμμα πάνω τους.

Ο ιεροψάλτης παίρνει τη μηχανή του και φεύγει και ο 52χρονος μπαίνει στο αυτοκίνητο του. Τότε πετάγεται μπροστά του ο δράστης, κολλάει την κάνη του δίκανου στο παράθυρο και πυροβολεί δυο φορές. Οι σφαίρες βρίσκουν στο κεφάλι τον Σπύρο Μεταξά και ο θάνατος του είναι ακαριαίος.

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει στους αστυνομικούς οτι ο δολοφόνος, αμέσως μετά την πράξη του, φωνάζει με ικανοποίηση «Τον τέλειωσα!» ενώ όπως διαπιστώθηκε, μετά το φονικό, βάζει στο όπλο άλλες δυο σφαίρες πιθανότατα για να συνεχίσει την φρικαλέα δράση του σε οποίον τολμούσε να τον πλησιάσει. Την καραμπίνα, σύμφωνα με πληροφορίες την είχε από το 2016 για να πηγαίνει κυνήγι.

Μαρτυρίες από το νησί κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που του άρεσε να προκαλεί φασαρίες και εντάσεις. Μάλιστα τον περιγράφουν ως δικομανή ο οποίος στρεφόταν νομικά εναντίον οχι μόνο όποιων του έκαναν μήνυση για τις παρενοχλήσεις, τις φασαρίες και τις απειλές αλλά και κατά των αστυνομικών που σχημάτιζαν τις δικογραφίες με αποτέλεσμα να διενεργούνται ΕΔΕ. Μάλιστα, δεν δίσταζε να προκαλεί εντάσεις ακόμα και μέσα και έξω από τις εκκλησίες ενώ αρκετές φορές κάτοικοι του νησιού αναγκάζονταν να υπομένουν την απαράδεκτη και εκρηκτική συμπεριφορά του ηλικιωμένου γιατί όπως χαρακτηριστικά λένε ο φόβος ήταν αυτός που τους κρατούσε μακριά από τις καταγγελίες ενώ το γεγονός οτι το σπίτι του είναι δίπλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο προκαλούσε έντονη ανησυχία.

πηγή : protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button