ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγική είδηση! Έφυγε στα 51 του ο π. Γιώργος Γιαννακόπουλος

Ακόμα μια τραγική είδηση αφού θλίψη έχει σκορπίσει στους οικείους του, η είδηση του θανάτου του Γεωργίου Γιαννακόπουλου, σε ηλικία μόλις 51 ετών.

Ο εκλιπών έδινε μάχη με σοβαρή ασθένεια για αρκετό καιρό.

Το τελευταίο αντίο, θα του πουν η σύζυγός του Βασιλική και οι δικοί του άνθρωποι, την Κυριακή στις 11:30, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μιντιλογλίου.

Tον ιερέα Γεώργιο Γιαννακόπουλο ο οποίος έφυγε ξαφνικά στα 52 του, αποχαιρετά ο Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδας. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: “Οι Ιερείς, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, οι Ιερείς και τα μέλη

του Φιλοπτώχου Ταμείου της Ενορίας Αγίας Τριάδος Πατρών αναγγέλλουν την προς Κύριον εκδημία του αειμνήστου Πρωτοπρεσβυτέρου πατρός Γεωργίου Γιαννακοπούλου, Εφημέριου του ως άνω Ιερού Ναού.

Mε άφατη οδύνη αποχαιρετούμε και δεόμαστε στον Κύριο για τον Ποιμένα της υπομονής, της αγάπης και της διαρκούς πνευματικής και κοινωνικής ανάτασης, που εγκατέλειψε τα εγκόσμια τόσο πρόωρα και αδόκητα.

Η Ενορία της Αγίας Τριάδος Πατρών θα θυμάται πάντα με Χριστιανική αγάπη τον π. Γεώργιο Γιαννακόπουλο, τον ιερέα του Θεού και διάκονο του Ανθρώπου.

Απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια στην Πρεσβυτέρα Παναγιώτα, στα δύο παιδιά του Αθανάσιο και Ελένη και στους λοιπούς συγγενείς!

Από το θυσιαστήριο της Ενορίας που για σειρά ετών διηκόνησε θα δεόμαστε και θα προσευχόμαστε εσαεί στον Ενσαρκωμένο και Αναστάντα Ιησού Χριστό για την ανάπαυση του πατρός Γεωργίου”.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button