ΔΙΑΦΟΡΑ

Κρεμασμένος βρέθηκε ο 26χρονος φοιτητής Ιατρικής που χάθηκε στον Γράμμο

Τραγωδία – Βρέθηκε απαγχονισμένος σε δύσβατη περιοχή ο φοιτητής του ΑΠΘ
Τραγικό ήταν το τέλος στις έρευνες για τον εντοπισμό του 26χρονου αγνοούμενου φοιτητή του ΑΠΘ, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στον Γράμμο τις τελευταίες ώρες.

Ο 26χρονος φοιτητής εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα σε πυκνή βλάστηση στο 10ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νεστορίου – Κοτύλης, σύμφωνα με το ertnews.gr. Οι πρώτες ενδείξεις αποκλείουν για την ώρα το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής, θα ρίξουν «φως» στα αίτια θανάτου του.

Υπενθυμίζεται ότι ο φοιτητής καταγωγή από την Φλώρινα, είχε επισκεφτεί την περιοχή και τελευταία φορά μίλησε με συγγενείς του το απόγευμα της Τρίτης. Ο ίδιος τους είπε ότι θα μετακινούνταν προς την Κοτύλη, ωστόσο τα ίχνη του χάθηκαν. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετείχαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΛ.ΑΣ., της Πολιτικής Προστασίας αλλά και εθελοντές.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button