ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη για την απώλεια του 44χρονου Σ. Μανουσάκη – Σήμερα το τελευταίο αντίο

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στη Ρόδο η είδηση για τον αναπάντεχο χαμό του 44χρονου Σάββα Μανουσάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Ο Σάββας Μανουσάκης, υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών και τον αγώνα που έδωσε και ο ίδιος ο οποίος πάντα στη ζωή του ήταν μαχητής, δυστυχώς το βράδυ της Δευτέρας ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στους συγγενείς και στους φίλους του οι οποίοι διατηρούσαν τις ελπίδες τους μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Σάββας Μανουσάκης, μαχητής σε όλη του τη ζωή, κοινωνικός, ιδιαιτέρως αγαπητός στη Ρόδο και πάντα χαμογελαστός, είναι η μοναδική φορά που έκανε τους δικούς του ανθρώπους να κλάψουν.
Αφήνει πίσω του, την αγαπημένη του Μαρία, την μητέρα του Νομική και την αδελφή του Βαλεντίνα και πολλούς δικούς του ανθρώπους, συγγενείς και φίλους, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα ότι ο Σάββας δεν βρίσκεται πια εδώ.

Τα αμέτρητα μηνύματα από φίλους και συγγενείς στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ραγίζουν κυριολεκτικά καρδιές.
Ο θείος του, Φώτης Μανουσάκης, που γνωστοποίησε την απώλεια του Σάββα, αποχαιρετά τον ανιψιό του με μια συγκλονιστική ανάρτηση:
«Έφυγε απόψε από την ζωή μετά από σοβαρό εγκεφαλικό, μόλις στα 44 του χρόνια, ο αγαπημένος μου ανιψιός Σάββας Μανουσάκης γιος του αδελφού μου Γιάννη, που και αυτόν τον χάσαμε πριν τρία χρόνια.
Τι να πει κανείς για τον Σάββα που, όπως και πατέρας του, ήταν γεμάτος καλοσύνη αγάπη και συμπόνια για τον συνάνθρωπο του.

Στο σύντομο πέρασμα του από αυτή την ζωή αφήνει πίσω πολύ κόσμο που τον αγάπησε υπερβολικά, αφήνει πίσω του την μητέρα Νομική με την οποία ήταν τόσο μα τόσο πολύ δεμένος με βαθύτατα αισθήματα ευγνωμοσύνης για την υπεράνθρωπη προσπάθεια της στα δύσκολα χρόνια της ζωής του, αφήνει πίσω την αξιολάτρευτη γυναίκα του Μαρία και μια ηρωίδα αδελφή την Βαλεντίνα που καλείται τώρα να καλύψει το δυσαναπλήρωτο κενό που που δημιουργεί με το αναπάντεχο ύστερο ταξίδι του ο Σάββας.

Προσωπικά δεν θα ξεχάσω ποτέ τον σεβασμό και την αγάπη που έδειχνε στο πρόσωπο μου κάθε φορά που συναντιόμασταν, αισθήματα που έγιναν πιο έντονα μετά την απώλεια του πατέρα του!
Ο Σάββας θα λείψει πολύ από όλους τους συγγενείς θείες, θείους, και ξαδέλφια αγαπημένα του πρόσωπα με τα οποία μοιράζοντο χαρές και λύπες.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε το δύσμοιρο αυτό παιγνίδι της τύχης! Πως είναι δυνατόν να φεύγει από τη ζωή ένας τόσο νέος άνθρωπος που τόσα πολλά μπορούσε ακόμα να προσφέρει στην οικογένεια του και στην κοινωνία?
Αγαπούσε την δουλειά του και ήθελε όλα να γίνονται με μεράκι και πίστη στην ποιότητα αυτών που προσέφερε.
Πολύ θα λείψει όμως και από τους φίλους του, που μόλις άκουσαν για το εγκεφαλικό επεισόδιο έτρεξαν να του συμπαρασταθούν αγνοώντας τους κινδύνους των ημερών, και τους συνεργάτες του που των εκτιμούσαν για την δίκαιη μεταχείριση και την ειλικρίνεια των αισθημάτων του.

Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου Σάββα, η μνήμη σου θα είναι πάντοτε εδώ και η νοερή παρουσία σου θα μας συνοδεύει παντού!!»
Οι δικοί του άνθρωποι, θα τον οδηγήσουν σήμερα στις 11 το πρωί στην τελευταία του κατοικία, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Ρόδου, σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των μέτρων που ισχύουν για την ανάσχεση της πανδημίας.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button