ΔΙΑΦΟΡΑ

Στα 38 της μόλις χρόνια έσβησε η Δήμητρα Παπασημακοπούλου

Ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση ότι έσβησε η Δήμητρα Ασημ. Παπασημακοπούλου στα 38 της μόλις χρόνια.

Η εκλιπούσα έδινε γενναία μάχη με την ασθένεια της από την οποία δεν μπόρεσε να βγει νικήτρια. Νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Η κηδεία τελέστει το απόγευμα στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Κυδωνιές Ερυμάνθου. Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς της Ασημάκης Παπασημακόπουλος και Γεωργία Πολυχρόνου, τα αδέλφια της και ο σύντροφος της Νικόλαος Ορφανός. Η εκλιπούσα εργαζόταν σε καταστήματα εστίασης.  πηγη thebest.gr

Έφυγε από τη ζωή η συγγραφέας Μαρίνα Πετροπούλου

Την τελευταία της πνοή άφησε η Μαρίνα Πετροπούλου. Η συγγραφέας καταγόταν από τη Σπάρτη, ενώ μεγάλωσε στα Γιάννενα και ήρθε στην Αθήνα σε ηλικία 17 ετών. Σπούδασε σχέδιο και διακοσμητική στη σχολή Βακαλό και ασχολήθηκε με την κεραμική και τη ζωγραφική σε ιδιωτικά εργαστήρια. Επίσης, ασχολήθηκε επαγγελματικά με το εμπόριο, επάγγελμα που ασκούσε μέχρι πρότινος.

Ήταν παντρεμένη με τον κατασκευαστή Θαλή Πετρόπουλο και στον μακροχρόνιο βίο τους απέκτησαν δύο παιδιά, τη Μαρία και τον Κωστή, καθώς και ένα εγγόνι.

Από τις εκδοσεις Λιβάνη κυκλοφορούν τα βιβλία της: «Σαν Γλυκό του Κουταλιού» 2004, «Λεκές από Κόκκινο Κρασί» 2005, «Ένα Πρωινό» 2006, «Το Ταγκό της Δανάης» 2007, «Χωρίς Κραγιόν» 2008, «Η Τελευταία Λέξη» 2009, «Η Άκρη της Κλωστής» 2010, «Στους Πέντε Ανέμους» 2010, «Άδειες Κυριακές» 2011, «Για Όλα Υπάρχει Λόγος» 2012, «Τα Μπλε Φεγγάρια» 2013, «Tο Πέπλο» 2013, «Έτσι Είναι η Ζωή» 2014, «Συναντήσεις» 2015, «Μετά τη Βροχή» 2016, «Σελήνη» 2018, και «Στον Καθρέπτη» 2019.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button