ΔΙΑΦΟΡΑ

Ετοιμάζονταν για την κηδεία και αυτό που αντίκρισαν πάγωσε τους πάντες 

ΗΠΑ: Ο νεκρός «αναστήθηκε» λίγο πριν τον ταριχεύσουν!

Ετοιμάζονταν για την κηδεία και αυτό που αντίκρισαν πάγωσε τους πάντες

Ακούστηκαν θόρυβοι μέσα από το φέρετρο – Έντρομοι οι υπάλληλοι του γραφείου κηδειών είδαν το νεκρό να… σηκώνεται! Οι εργαζόμενοι ενός γραφείου κηδειών, κλήθηκαν στο σπίτι του 78χρονου Γουόλτερ Γουίλιαμς για να τον ταριχεύσουν, αφού είχε αφήσει την τελευταία του πνοή το προηγούμενο βράδυ. Έντρομοι όμως, άκουσαν θόρυβο μέσα από το φέρετρο, που υποτίθεται ότι βρισκόταν η σορός του!

Ο Ντέξτερ Χάουαρντ, ιδιοκτήτης του γραφείου στην επαρχία Χολμς, αποκάλεσε θαύμα το γεγονός ότι ο 78χρονος Γουόλτερ Γουίλιαμς είναι ζωντανός. Ο κ. Χαόυαρντ κλήθηκε στην οικία του κ. Γουίλιαμς στο Λέξινγκτον, όταν τα μέλη της οικογένειας του τελευταίου θεώρησαν ότι είναι νεκρός. Ο επαγγελματίας δήλωσε στο πρακτορείο Associated Press ότι ο κ. Γουίλιαμς δεν είχε σφυγμό και κηρύχθηκε νεκρός στις 9 το βράδυ της Τετάρτης.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, εργαζόμενοι του γραφείου τελετών «Porter and Sons», οι οποίοι ετοιμάζονταν να ταριχεύσουν τον σώμα του «νεκρού» διαπίστωσαν ότι ο τελευταίος κλοτσούσε τη θήκη μέσα στην οποία τον είχαν τοποθετήσει. Αμέσως κλήθηκαν τα μέλη της οικογένειάς του και ο Γουόλτερ Γουίλιαμς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο βηματοδότης του κ. Γουίλιαμς είχε σταματήσει προσωρινά να λειτουργεί, ενώ στη συνέχεια επαναλειτούργησε. Τα μέλη της οικογένειας του τυχερού 78χρονου, ο οποίος είναι αγρότης, δήλωσαν ότι είναι χαρούμενος που είναι ζωντανός.

Τζον Τραβόλτα: Συγκινεί με την ανάρτηση για τον γιο του που έχασε πριν 13 χρόνια

Ο ηθοποιός θυμήθηκε τα γενέθλια του αγαπημένου του γιου που έφυγε από τη ζωή το 2009

Πριν από 13 χρόνια ο Τζον Τραβόλτα και η αείμνηστη σύζυγός του Κέλι Πρέστον έχασαν τον γιο τους Τζετ. Το 2009 ο 16χρονος τότε Τζετ ο οποίος ήταν αυτιστικός έκανε διακοπές με την οικογένειά του στις Μπαχάμες. Ο νεαρός χτύπησε το κεφάλι του σε μια μπανιέρα κατά τη διάρκεια μιας επιληπτικής κρίσης που είχε.

Ο 68χρονος ηθοποιός έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για τον Τζετ ο οποίος την Τετάρτη θα είχε τα γενέθλιά του. «Αγαπημένε μου Τζετ, μου λείπεις περισσότερο από όσο μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις. Σε σκέφτομαι κάθε μέρα. Χρόνια πολλά. Με αγάπη, ο μπαμπάς σου».

Οι τραγωδίες στο σπιτικό του Τζαβόλτα Οι τραγωδίες για την οικογένεια του Τζον Τραβόλτα είναι απανωτές. Τον Ιούλιο θα συμπληρωθούν δύο χρόνια από τον χαμό της αγαπημένης του συζύγου, Κέλι Πρέστον. Η ηθοποιός έφυγε χτυπημένη το καλοκαίρι του 2020 μετά από διετή μάχη με τον καρκίνο του στήθους, σε ηλικία 57 ετών.

«Με πολύ βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη σύζυγός μου Kelly έχασε τη διετή μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Έκανε έναν θαρραλέο αγώνα με την αγάπη και την υποστήριξη τόσων πολλών ανθρώπων. Η οικογένειά μου και εγώ θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και τις νοσοκόμες της στο MD Anderson Cancer Center, όλα τα ιατρικά κέντρα που βοήθησαν, καθώς και τους πολλούς φίλους και αγαπημένους της που ήταν δίπλα της συνεχώς», είχε γράψει ο Τζον Τραβόλτα στο μήνυμά του.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button