ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ

ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν. !!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως ο γνωστός ηθοποιός Μορίς Μπαριέ πέθανε μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό, σε ηλικία 87 ετών, σκορπώντας τη θλίψη στον κόσμο της υποκριτικής.

Πρόκειται για έναν από τους ηθοποιούς που έχουν γράψει ιστορία στον κόσμο του σινεμά μιας και έχει βρεθεί στο πλευρό μεγάλων αστέρων όπως ο Αλέν Ντελόν και ο Ζαν Πολ Μπελμοντό.

Ο Μορίς Μπαριέ νοσηλευόταν εδώ και μέρες στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή και κατέληξε μετά από επιπλοκές που σχετίζονται με τον κορωνοϊό, θύμα του οποίου έπεσε και η Λι Φιέρο.

Ο ηθοποιός που υπέφερε από αναπνευστικά προβλήματα, μολύνθηκε με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο και δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τη νόσο Covid-19. Πέθανε αργά το βράδυ του Σαββάτου, ξημερωματα Κυριακής.

Το ντεμπούτο το στο σινεμά, ο Μορίς Μπαριέ το είχε κάνει με στον ρόλο του σωματοφύλακα Νταρτανιάν, στην ταινία του Ρομπέρτο Ροσελίνι το 1966.

Λίγα λόγια για τον Μορίς Μπαριέ

Από το 1962 ακόμη, ο Μορίς Μπαριέ είχε επιλέξει να ζει στο μικρό χωριό Μοντρεάλ της Γαλλίας, με τη σύζυγό του Ελέν Μανές. Γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1932.

Βρέθηκε πλάι στον Μπελμοντό το 1968 για την ταινία «Les Maries de l’An II», ενώ έπαιξε μαζί με τον Αλάν Ντελόν το 1973 στο φιλμ «Deux Hommes dans la ville».

Υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριος και στην τηλεόραση, όπου εμφανίστηκε σε τηλεταινίες ή σειρές για την γαλλική τηλεόραση.

Ο Μπαριέ λάτρευε και το θέατρο, ενώ είχε τιμηθεί με το βραβείο «Μολιέρ» για την θεατρική παράσταση «Δώδεκα θυμωμένοι άνδρες» το 1998.

πηγη Υouweekly.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button