ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Γερμανικό θράσος: Δεν μπορεί να μας εκβιάζει μια μικρή χώρα!!!

 

Το AfD («Εναλλακτική για τη Γερμανία») επιδιώκει να φτάσει σε μία ακόμα εκλογική επιτυχία, μετά την είσοδό του στο Ευρωκοινοβούλιο και μετά τα ποσοστά που απέσπασε σε τρεις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές, με αιχμηρή ανθελληνική ρητορική, όπως μεταδίδει το Reuters.
«Δεν θα μας εκβιάζει μια μικρή ασήμαντη χώρα με το 2% μόλις του Ακαθάριστού Εγχώριου Προϊόντος της Ευρωζώνης» φέρεται να «κραύγασε» -σύμφωνα με το Reuters- ο επικεφαλής του κόμματος, Bernd Lucke, αναφερόμενος στην Ελλάδα, κλείνοντας προεκλογική ομιλία του την περασμένη εβδομάδα, ενόψει των εκλογών του ερχόμενου μήνα στο Αμβούργο.

Προκειμένου ο Lucke να «ζεστάνει» το ακροατήριό του, δεν χρειάστηκε πολύ, όπως αναφέρει το Reuters, προειδοποιώντας για τα δημοσιονομικά χάλια της Ελλάδας, τον αποπληθωρισμό στην Ευρωζώνη, την υπογεννητικότητα στη Γερμανία και το χαμηλό επίπεδο κατάρτισης των μεταναστών.

«Τελικά ξεσήκωσε το κοινό του» λέγοντας ότι η Ελλάδα πρέπει να πεταχτεί έξω από το ευρώ, προέβλεψε ωστόσο ότι η Ανγκελα Μέρκελ θα προσπαθήσει να αποτρέψει κάτι τέτοιο, για να μην καταδειχθεί η αποτυχία των δικών της πολιτικών διάσωσης.

olympia.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button