ΔΙΑΦΟΡΑ

Ρίγη συγκίνησης:Συγκλονiζει το στεφάνι του Νότη Σφακιανάκη στην κηδεiα του Βασίλη Καρρά

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση του κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Βασίλη Καρρά, που ξεκίνησε περίπου στις 10 το πρωί της Τρίτης στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

Το προαύλιο, αλλά και οι δημόσιοι χώροι γύρω από τον ναό έχουν κατακλυστεί από χιλιάδες θαυμαστές του Βασίλη Καρρά, που περιμένουν υπομονετικά στη σειρά για να πουν το τελευταίο “αντίο” στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του εμβληματικού λαϊκού ερμηνευτή Βασίλη Καρρά.

Η σορός του δημοφιλούς τραγουδιστή είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τις 22:00 με πλήθος κόσμου να τον αποχαιρετούν.

Στην εξόδιο ακολουθία έδωσαν το παρων πολλοί επώνυμοι όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Άντζελα Δημητρίου, ο Κώστας Μακεδόνας και ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο Νότης Σφακιάνακης μπορεί να μην έδωσε το παρών στην κηδεία του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή, αλλά έστειλε ένα στεφάνι με αποχαιρετιστήριο μήνυμα που συγκλονίζει : «Αδερφέ θα τα ξαναπούμε».

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button