ΔΙΑΦΟΡΑ

Κρήτη: Θρήνος για τον Γιάννη – Στην Εντατική η σύζυγός του

Κρήτη: Θρήνος για τον Γιάννη – Στην Εντατική η σύζυγός του

Θρήνος στην τοπική κοινωνία της Μεσαράς μετά το νέο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις εννέα το βράδυ του Σαββάτου στο δρόμο έξω από τις Αρχαιότητες της Γόρτυνας. Το τροχαίο είχε ως απολογισμό ένας 34χρονος άνθρωπος, πατέρας και σύζυγος, να χάσει τη ζωή του.

Το δυστύχημα έγινε όταν δύο οχήματα που κινούνταν σε αντίθετα ρεύματα κυκλοφορίας, συγκρούστηκαν μετωπικά με ιδιαίτερη σφοδρότητα.

Στο ένα ΙΧ, σύμφωνα με την Αστυνομία, επέβαινε ο άτυχος Γιάννης Κατσούνας μαζί με τη σύζυγό του, τα δύο τους παιδιά και έναν ακόμη άνδρα.

Ο Γιάννης τραυματίστηκε σοβαρά και λίγο μετά άφησε την τελευταία του πνοή.

Η 29χρονη σύζυγός του μαζί με την 9χρονη κόρη τους, τραυματίστηκαν σοβαρά ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκε το δεύτερο παιδί της οικογένειας και ο άνδρας που επέβαινε στο ΙΧ.

Στο δεύτερο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο, επέβαιναν σύμφωνα με αστυνομική πηγή, δύο άνδρες οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά.

Στη ΜΕΘ η σύζυγος του θύματος

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε αστυνομική πηγή στο ekriti.gr η 29χρονη σύζυγος του άτυχου Γιάννη, τραυματίστηκε σοβαρά και μόλις έφτασε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο εισήχθη στο χειρουργείο και από εκεί στην Εντατική όπου και νοσηλεύεται.

Στη Χειρουργική του Βενιζελείου νοσηλεύονται οι υπόλοιποι τρεις άνδρες του τροχαίου (ένας που επέβαινε στο ΙΧ της οικογένειας και δύο που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα).

Τα παιδιά της οικογένειας νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ με το ένα από αυτά, ένα κοριτσάκι 9 ετών, να έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά.

Η τοπική κοινωνία θρηνεί για τον χαμό του Γιάννη και αγωνιά για τη ζωή της συζύγου του και όλοι εύχονται να γίνει γρήγορα καλά όπως και όλοι οι τραυματίες.

Από την πλευρά η ΕΛ.ΑΣ θα διερευνήσει τα αίτια του τροχαίου που είχε ως συνέπεια να καταγραφεί ο πέμπτος νεκρός στην άσφαλτο της Κρήτης από την αρχή του έτους. .

ekriti.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button