ΔΙΑΦΟΡΑ

Ηράκλειο Κρήτης: Μόνη μαμά έμεινε με το αγοράκι της στο δρόμο. Ζητούνται παπούτσια για το παιδί

Σε μία διαφορετική ιστορία με «πρωταγωνιστές» μία γυναίκα και το ανήλικο παιδί της, οι οποίοι βρέθηκαν στο Ηράκλειο για δουλειά, ωστόσο δυστυχώς παρά τις υποσχέσεις που τους δόθηκαν, γνώρισαν το πιο σκληρό πρόσωπο της κοινωνίας και αναγκάστηκαν να μείνουν μέχρι και στο … δρόμο, κλήθηκε να διαχειριστεί η εθελοντική ομάδα της «Κίτρινης Αποστολής» και, φυσικά, υπήρξε αίσια έκβαση.

Όπως επισημαίνει, λοιπόν, ο επικεφαλής της ομάδας, Δημήτρης Αποστολάκης, σε ανάρτησή του: «Επειδή όλα αυτά τα χρόνια όποια ιστορία αναδεικνύεται μέσα από την Κίτρινη Αποστολή θέλουμε να σας ενημερώνουμε και για την εξέλιξη της!

Πριν μια βδομάδα ειδοποιηθήκαμε από φίλους ότι μια κυρία με το ανήλικο παιδί της ερχόμενη στο Ηράκλειο για να βρει δουλειά και ενώ είχε συμφωνήσει, με κάποιους ανθρώπους τελικά αυτοί αθέτησαν την συμφωνία, μη απαντώντας στα συνεχή τηλέφωνα, με αποτέλεσμα μην έχοντας άλλα χρήματα οι άνθρωποι,να μείνουν για 2 βράδια στο δρόμο!

Το επόμενο βράδυ 2 φίλοι της Κίτρινης Αποστολής πλήρωσαν ξενοδοχείο στο κέντρο για να μείνουν και μας ενημέρωσαν για την περίπτωση!!! Το επόμενο πρωί ξεκίνησε ένας Γολγοθάς για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την μητέρα με το παιδί που βρέθηκαν απέναντι σε μια πολύ δύσκολη θέση .

Από την πρώτη στιγμή δώσαμε στην κυρία να καταλάβει ότι θα είμαστε δίπλα της μέχρι να τελειώσει αυτή η περιπέτεια Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να γίνει ήταν να βρεθεί χώρος για να μείνουν και φυσικά φαγητό για να μπορέσουμε να ψάξουμε πιο άνετα για δουλειά!!! Μετά από μια βδομάδα λοιπόν είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η γυναίκα με το παιδί βρίσκονται σε χωριό της ενδοχώρας σε ένα πάρα πολύ καλό σπίτι προσέχοντας ένα κύριο και μένουν παράλληλα σε αυτό!

Η ιστορία αυτή έδειξε πραγματικά την αλληλεγγύη της σε όλο το μεγαλείο!! Ο Jonni Vrith και ο Mixalis Drimis , είναι αυτοί που ανέδειξαν την περίπτωση και πληρώνοντας το ξενοδοχείο το πρώτο βράδυ. Τον κύριο Dionisis Kokkonis από τα ιδρύματα Καλοκαιρινού που εξασφάλισε όσο καιρό χρειάστηκε φαγητό από το σισσίτιο.

Μεγάλο ρόλο έπαιξε η κυρία Eirini Kokolaki που όλες τις μέρες τους φιλοξένησε στο ξενοδοχείο που διατηρεί στο Ηράκλειο!! Και τέλος ευχαριστούμε τον κύριο Αντώνη για την πολύτιμη βοήθεια του!!

Από σήμερα λοιπόν ανοίγεται μια νέα σελίδα στην ζωή αυτών των ανθρώπων και όλα αυτά χάρις στην δική σας συμμετοχή! Η γυναίκα με την οποία μιλάμε καθημερινά θέλει να σας ευχαριστήσει όλους σας μέσα από τα βάθη της καρδιάς της για την συμπαράσταση σας!

! ΥΓ: Όποιος έχει παπούτσι 43 νούμερο για το παιδί επειδή αυτό που φοράει είναι σκισμένο ας το φέρει στα γραφεία μας!»

πηγη destora.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button