ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΛΙΨΗ – Καλό παράδεισο… Πέθανε ξαφνικά ο …

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

ΘΛΙΨΗ – Καλό παράδεισο… Πέθανε ξαφνικά ο …

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Πέθανε ο πρώην υπουργός Χωροταξίας και Περιβάλλοντος Κώστας Λιάσκας

Έφυγε  από τη ζωή ο Κώστας Λιάσκας  πρώην υπουργός Χωροταξίας και Περιβάλλοντος και επί πολλά έτη πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας σε ηλικία 76 ετών.

Ο Κώστα Λιάσκας υπήρξε ο μακροβιότερος πρόεδρος του ΤΕΕ. Αναδείχθηκε και υπηρέτησε σε συνεχείς θητείες συνολικά επί 24 χρόνια στη διοίκηση του Επιμελητηρίου, ενώ από το 1988 έως το 2002 θήτευσε συνεχόμενα για 12 έτη στη θέση του προέδρου του ΤΕΕ.

Παράλληλα ο Κώστας Λιάσκας συγκεντρώνοντας ευρύτερη αναγνώριση και αποδοχή τόσο της προσωπικότητας του όσο και του θεσμικού ρόλου του, ως

πρόεδρος του ΤΕΕ, διετέλεσε τρεις φορές υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Γρίβα (την περίοδο Μαρτίου – Απριλίου 1990), στην οικουμενική κυβέρνηση Ζολώτα

(την περίοδο Νοέμβριου 1989 – Μαρτίου 1990) και στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Γρίβα (την περίοδο Οκτωβρίου – Νοέμβριου 1989).

Ήταν από τους πρωτοστάτες για την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα από το 1990 ως Μέλος της Επιτροπής Διεκδίκησης των «Ολυμπιακών Αγώνων 1996» και εν συνεχεία την περίοδο 1995-97 ως

αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεκδίκησης Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004», ενώ το 2000 ήταν Μέλος ΔΣ της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004».

Η κηδεία του εκλιπόντος θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη σε στενό οικογενειακό κύκλο και παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να γίνει κατάθεση εις μνήμην του στον σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τη θλίψη του για το θάνατο του Κώστα Λιάσκα εξέφρασε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός. cnn.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button