ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πείτε αντίο στην κοιλίτσα με νερό μελιτζάνας

Το λίπος της κοιλιάς είναι δύσκολη περίπτωση, αφού χρειάζεται πολλή προσπάθεια και αλλαγή της καθημερινότητας. Αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο σημαντική είναι η άσκηση και η σωστή διατροφή, πρέπει να σας αποκαλύψουμε πως το νερό μελιτζάνας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει.

Το νερό μελιτζάνας είναι μια εξαιρετική λύση για να χάσετε βάρος. Η υψηλή του περιεκτικότητα σε νερό, φυτικές ίνες, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και μεταλλικές ουσίες το κάνουν ιδανική βοήθεια για το πολυπόθητο κάψιμο λίπους. Είναι επίσης πολύ καλή πηγή σημαντικών θρεπτικών συστατικών που χρειάζεται το σώμα μας. Όταν γνωρίζουμε τους κατάλληλους τρόπους πρόσληψής τους έχουμε έναν πολύ καλό σύμμαχο για να απομακρύνουμε σιγά-σιγά τα ενοχλητικά παχάκια της κοιλιάς.

πηγη  meygeia

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button