ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια γυναίκα παλεύει με τη τύφλωση προσπαθώντας να μην επιβαρύνει το σύζυγό της σε αυτό το δυνατό βίντεο! !

Το «Τυφλή Αφοσίωση» είναι μια ταινία, από μια σειρά ταινιών μικρού μήκους, που δημιούργησε η «Jubilee Project», μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που προσπαθεί με τον τρόπο αυτό να εμπνεύσει τη θετική δράση και να υποστηρίξει το φιλανθρωπικό έργο.

Μια γυναίκα παλεύει με τη τύφλωση προσπαθώντας να μην επιβαρύνει το σύζυγό της σε αυτό το δυνατό βίντεο

Η ταινία, που έχει ήδη φτάσει τις 2.000.000 προβολές στο Youtube, αφηγείται τη ζωή μιας γυναίκας που ανακαλύπτει ότι μέρα με τη μέρα χάνει όλο και περισσότερο την όραση της.

Το κεντρικό μήνυμα της ταινίας, που απευθύνεται σε όλους και όχι μόνο σε αυτούς που έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα: «Η αληθινή αγάπη είναι κάτι περισσότερο από ένα συναίσθημα, είναι μια ενέργεια.»

Δείτε το βίντεο:

 

 

πηγη dinfo.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button